Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A koreaiaknak és a japánoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A koreaiaknak és a japánoknak tetszenek az europai lányok?

Figyelt kérdés
Például szőke haj, kék szem:D

#Ázsia #lány #Japán #koreai #eurorópai #tetszés.fiú
2015. febr. 14. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

Igen, tetszenek.

A volt főnököm kínai. Az ilyen csajok bejönnek neki.

2015. febr. 14. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a barna vagy fekete hajú lányok tetszenek nekik. Még nem láttam arra példát, hogy kínai vagy koreai szőke európai nővel járjon, de persze kivételek akadhatnak.
2015. febr. 14. 21:25
 3/9 A kérdező kommentje:
A remény hal meg utoljára!:D
2015. febr. 14. 21:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért ne tetszenének? Főleg ha itt nőttek fel.
2015. febr. 15. 01:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Én láttam már párszor, hogy szőke nővel járnak. De ha tudsz angolul és beírod, hogy what do asians/koreans think of blonde hair/girls akkor egy csomó helyen leírják, hogy nagyon szeretik páran pedig, hogy nem az esetük a fehér lányok,de a legtöbb amit olvastam az volt,hogy kifejezetten tetszik nekik:D
2015. febr. 15. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Egy átlag magyarnak mekkora valószínűséggel jönnek be a szőkék? Van akinek igen és van akinek nem. Kb. így van az ázsiaiaknál is.

Nyilván aki kint él az egyébként is kisebb eséllyel találkozik szőkékkel, de ha párkapcsolatot akarsz akkor az úgyis olyannal fog csak működni aki itt él. Közöttük pedig, aki itt nőtt fel annak kb. olyan lehet az ízlése mint egy magyaré, aki magától költözött ide, annak pedig lehet még jobban be is jönnek az európaiak. Esetleg aki kizárólag munka vagy család miatt jött ide és nem is akart itt élni, az lehet nem akar európai párt magának.

2015. febr. 15. 17:49
 7/9 anonim válasza:

Mindenképpen :)

https://www.youtube.com/watch?v=pEcDfLXz9Bo

Itt japán fiatalok beszélnek arról, hogy mit gondolnak a külföldi, nem ázsiai emberekről, és szó esik arról is, hogy járnának-e velük meg ilyenek. ^^

2015. márc. 20. 13:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, én is találtam egy videót, https://www.youtube.com/watch?v=GWSbrMvAKN0 és említik is benne Magyarországot:)
2015. ápr. 1. 23:41
 9/9 anonim válasza:

Nos,miért ne tetszenének? :) elvégre ha egy lány okos,talpraesett,néha picit ügyetlen az nagyon vonzó tud lenni^_^ és persze cuki,szerintem egy európai lánynak is lehet épp annyi esélye egy koreai/japán fiúnál mint egy koreai vagy japán lánynak

egyébként azt olvastam hogy a koreaiak szeretik a fehér bőrű és sötét hajú lányokat,és tényleg koreába nagyon ritkán látni szőke lányt,persze ez még nem azt jelenti h nincsenek :D

a fiúk agyba főbe festegetik a hajukat(ez is a Kpopból terjedt el gondolom én) tehát már egy hétköznapi férfi is festheti a haját,és akár használhat sminket is,ezt koreába senki nem fogja megszólni mert ők ehhez már hozza szoktak.Na de már nagyon is eltértem a témától :D Xddd

2018. febr. 18. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!