Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A koreaiaknak és a japánoknak tetszenek az europai lányok?
Igen, tetszenek.
A volt főnököm kínai. Az ilyen csajok bejönnek neki.
Egy átlag magyarnak mekkora valószínűséggel jönnek be a szőkék? Van akinek igen és van akinek nem. Kb. így van az ázsiaiaknál is.
Nyilván aki kint él az egyébként is kisebb eséllyel találkozik szőkékkel, de ha párkapcsolatot akarsz akkor az úgyis olyannal fog csak működni aki itt él. Közöttük pedig, aki itt nőtt fel annak kb. olyan lehet az ízlése mint egy magyaré, aki magától költözött ide, annak pedig lehet még jobban be is jönnek az európaiak. Esetleg aki kizárólag munka vagy család miatt jött ide és nem is akart itt élni, az lehet nem akar európai párt magának.
Mindenképpen :)
https://www.youtube.com/watch?v=pEcDfLXz9Bo
Itt japán fiatalok beszélnek arról, hogy mit gondolnak a külföldi, nem ázsiai emberekről, és szó esik arról is, hogy járnának-e velük meg ilyenek. ^^
Nos,miért ne tetszenének? :) elvégre ha egy lány okos,talpraesett,néha picit ügyetlen az nagyon vonzó tud lenni^_^ és persze cuki,szerintem egy európai lánynak is lehet épp annyi esélye egy koreai/japán fiúnál mint egy koreai vagy japán lánynak
egyébként azt olvastam hogy a koreaiak szeretik a fehér bőrű és sötét hajú lányokat,és tényleg koreába nagyon ritkán látni szőke lányt,persze ez még nem azt jelenti h nincsenek :D
a fiúk agyba főbe festegetik a hajukat(ez is a Kpopból terjedt el gondolom én) tehát már egy hétköznapi férfi is festheti a haját,és akár használhat sminket is,ezt koreába senki nem fogja megszólni mert ők ehhez már hozza szoktak.Na de már nagyon is eltértem a témától :D Xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!