Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Magyar férfiak miért nem...

Magyar férfiak miért nem ápolják a bőrüket úgy, mint a koreaiak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. okt. 1. 20:37
 61/94 anonim ***** válasza:
24%

59,

Ezeket a gyerekeket általában mélyszegénységből szedik elő.

Azt mondják nekik, hogy ennyit meg annyit fogsz keresni (azt nem hogy 60-70%ot a cég tesz zsebre, és hogy amíg tréning van, addig kölcsönt vetetnek fel az ellátásra)

Ezek a mélyszegény vidéki családok általában nem túl képzettek a jog terén és általában a gyerekek etetése is gondot okoz.

Onnantól meg, hogy a szerződés megvan, a gyerek egyfajta idol koleszba kerül, szülőkkel nem nagyon találkozik. A cég úgy alakítja az imidzsét ahogy profitálónak érzik. Kitalálják a személyiségét, stílsát, mindent.

Az én középosztálybeli lakótársam más tészta. Az ő szülei lakást vettek neki, és amíg külföldön tanult/utazott, kiadták.

Az a tipikus legyél orvos, ne hízz el, menj férjhez, legyen unoka típusú neveltetés. Ez nem az a szint amikor a gyereket el kell adni kb rabszolgának a balettba ugrálni...

2020. okt. 2. 00:05
 62/94 anonim ***** válasza:
igen de pl nagyon sok idol pl lányoknál a szülei nagyon gazdagok pl orvosok meg ügyvédek vagy csak úgy átlagosak de így is megtudnak venni maguknak mindent amire szükségük van és a legtöbb azért szöuli azaz nagyvárosi
2020. okt. 2. 01:18
 63/94 anonim ***** válasza:
46%
Kelet-Ázsia jóresze mindig is sokkal higénikusabb volt, mint a nyugat. Gondoljunk csak a fürdőkultúrájukra. Mondhatnánk h az nekünk is van. Ez igaz. A törökök hoztàk be. Nem európai dolog ez sem. Szóval alapból jobban odafigyelnek arra, hogy tiszták, ápoltak legyenek. Ez a kultúrájuk. Sokan viszont tévesen azt hiszik, hogy ez összefügg a szexuális hovatartozással. Szeretném felhívni ezek figyelmét, hogy az a férfi aki odafigyel magára az nem meleg. Egyszerűen ápolt. Attól férfi vki, mert sörhasa van, csimbókos haja, szőrös és büdös? Sztem nem.
2020. okt. 2. 03:15
 64/94 anonim ***** válasza:
25%

63 a higiénikusabb jelzőt ne használnám rájuk esetleg a török illetve arab emberek na ők tényleg nagyon oda figyelnek a személyes higiéniára!

láttál már koreai embereket enni? egymás után még a nyalokát is megnyalják! még a levest is megeszik egymás után! simám esznek egymás után minden gond és undor nélkül... előtte az a valaki meg akár 2-3 f a sz t is leszophatott nem probléma!

de igen a fürdő kultura főleg japánban

mivel nagyon sok meleg vizű forrás volt

2020. okt. 2. 03:22
 65/94 anonim ***** válasza:
100%
a közel keletiek voltak a legtisztábbak mert olyan körülmények között éltek hogy muszáj volt nekik a legtisztább élet modot választani mert különben belehalnak a környezeti hatásokban illetve betegségekben
2020. okt. 2. 03:24
 66/94 anonim válasza:
74%
35-ös vagyok szerintem mindenkinek relatív hogy kinek mi tetszik. Ott az a szépség-ideál. A férfiak is úgy ápolják magukat mint a nők ott. És attól mivel valakin van smink szerintem nem "kisfiú". Ők is emberek és szerintem nem nekünk kéne beleszólni mert szerintetek kisfiúsak vagy "melegek" nem férfiak. De ez csak az én véleményem
2020. okt. 2. 06:36
 67/94 anonim ***** válasza:
0%
én nem szoktam
2020. okt. 2. 08:38
 68/94 anonim ***** válasza:
45%
66 azert lesznek kisfiusak mert sosem beszélnek komolyabb felnőttes témákról mindig csak cukiskodnak És úgy viselkednek a nyugati szemében mint ha kaliforniai melegek lennének Valamint mint ha 5-10 evvel mentálisan fiatalabbak lennének
2020. okt. 2. 10:57
 69/94 anonim ***** válasza:
66, meg mertnvalóban tinik, fiatalok. A kpop idolok 25-30 évesen már kiöregszenek.
2020. okt. 2. 11:47
 70/94 anonim válasza:
66-os vagyok értem köszi :D Félre értés ne legyen én elfogadom mások véleményét csak én elmondtam az enyém :'D
2020. okt. 2. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!