Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Magyar férfiak miért nem...

Magyar férfiak miért nem ápolják a bőrüket úgy, mint a koreaiak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. okt. 1. 20:37
 31/94 anonim ***** válasza:
37%

Már bocs de ezek a koreaiak vagy mik valóban nem vonzók, számomra kifejezetten taszítóak. Ez meg nagy részt genetika is hogy kinek milyen a bőre. Persze én is becsülöm ha egy fiú ad magára, de attól hogy ezek a koreai....inkább nem mondom tovább, nem jönnek be, az még nem azt jelenti hogy rossz az ízlésem vagy hogy nem adok magamra vagy nem várom el hogy egy fiú adjon magára. Képzeld az én barátom is ad magára, szép is a bőre mégsem kóreai vagy b.zi (mondjuk ő nem is magyar de mindegy).

By the way szerintem te egy kpop mániás max. 12 éves vagy akinél ez valami berögződés.

2020. okt. 1. 21:44
 32/94 anonim ***** válasza:
43%
Nekem olyan érzésem van amikor rájuk nézek, mintha egy csapat fiatal meleg srác azon versenyezne, hogy melyikük hasonlít legjobban rá: [link]
2020. okt. 1. 21:48
 33/94 anonim ***** válasza:
66%
Hu hallod megragadtad a lényeget #32 de komolyan!
2020. okt. 1. 21:50
 34/94 anonim ***** válasza:
50%

Hogy kinek mi a szép, arról kár vitatkozni. Szerintem nem a ti korosztályotok vagyok, viszont világéletemben szépnek láttam az ázsiai férfiakat. Ám akiket a kérdező linkelt, azok a férfitól marha messze vannak. Kb. úgy néznek ki, mint a nyolcadikos fiúk (vagy lányok).

Az egyetlen az itt linkeltek közül, aki az én mércém szerint is szép, az TaeMin, viszont ha nem tudnám, hogy fiúk képeit linkeltétek be, rendesen gondolkodóba esnék a nemét illetően.

Egyébként pedig nem igaz, hogy a magyar férfiak ápolatlanok. Lehet, hogy nem végeznek napi szépségrutint hámlasztókkal meg retinolsavval, de a legtöbb általam ismert férfi kifejezetten ad magára, és ha öregebbnek néz ki a koránál, az a dohányzástól vagy a napi 12-14 óra munkától van.

2020. okt. 1. 21:54
 35/94 anonim válasza:
53%

Én szeretem az ázsiai dolgokat és ott más a kultúra mint itt nálunk. ott a fehér bőrszín az a normál és ezt ne értsétek férre nem azért mert rasszisták hanem ott ez a kultúra. én apám is melegeknek nézi őket és hát nekik ez a megszokott. Csak mert valaki úgy néz ki ahogy az nem jelenti azt hogy meleg. Itt magyarországon pedig szerintem az embereknek tök mindegy milyen a bőrszínük de ott a koreaiak, kínaiak, stb ázsai országokban ott ez leginkább mivel nagyon kötődnek a kultúrához és azzal lehet ott befutni ha az a tipikus ázsiai arc és fehérek.

:D és látom hogy ott van Jimin :)

2020. okt. 1. 21:57
 36/94 anonim ***** válasza:
65%

Honnan tudod hogy csúnya vagyok? És ha nem? Hu basszus akkor te most tévedtél...?!😱

I’m the 31st.

2020. okt. 1. 22:08
 37/94 anonim ***** válasza:
68%
Btw mert te mégis mi vagy ha nem magyar? Amúgy meg megint tévedtél mert én meg nem vagyok teljesen magyar🙂
2020. okt. 1. 22:09
 38/94 A kérdező kommentje:

Ha ránéztek ezekre a srácokra és nem tudjátok megállapítani a nemüket, akkor nektek valami agykárosodásotok lehet, menjetek el neurológushoz.

A férfiaknak meg az öreg nőknek meg el kell fogadniuk, hogy a legtöbb nőnek nem tetszenek a Jason Statham féle kopasz neandervölgyiek. A legtöbb nőnek sosem tetszettek a szőrös, ronda pasik, csak régen a nők sajnos nem válogathattak.

2020. okt. 1. 22:11
 39/94 anonim ***** válasza:
41%

Az mitől homofób, aki szerint egy hímnemű egyed nem néz ki férfinak, ill. homoszexuálisnak tűnik?

Mivel férfiak vs. nők kontextusában lett feltéve a kérdés, így alapvető a hozzászólók hetero megközelítése. A homofóbia szerintem nem itt kezdődik.

2020. okt. 1. 22:12
 40/94 anonim ***** válasza:
51%

Nem tom mennyit tudsz a divat és popszakmáról. Ezek mezei tiktok/youtube influencer csajok. És a hangjával is hallod mit csinál a cucc? Durva, nem?

[link]

[link]

Most képzeld el milyen szintű technológia van a profi popszakma mögé betolva.

Oké, éheztetik, meg plasztikázzák is őket.

[link]

[link]

Ne higgy el mindent amit a neten látsz. 😂😂😂😂

És nem, nem nyilatkozhatják le hogy szét vannak sminkelve, plasztikázva, facetuneolva.

[link]

A legtöbb koreai (déldelet ázsiai) popsztárt iszonyat durva szerződések kötik.

Begyűjtik őket valami kis faluból, aláiratnak mindenfélét, plasztikázzák őket, reggeltől estig edzenek és gyakorolnak, nyilvánosan minden lépésüket figyelik, nem randizhatnak, nem mehetnek sehova, az életük minden szeglete arra van kihegyezve hogy a projekt sikeres legyen.

Az, hogy mit mondhat, ki van találva, a média kiposztolja, de attól még nem igaz ám...

Ha magyar srácokat pakolnának be egy ilyen iszonyatos pénzeket megmozgató média gépezetbe mittudomén 12-13 évesen, mire 15-17 lennének, ők is valszeg ilyen ápoltak és tökéletesek lennének.

2020. okt. 1. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!