Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Házilag hogyan lehetek feketéb...

Házilag hogyan lehetek feketéből szőke?

Figyelt kérdés

Lécci ne hurrogjatok le.

Elsőre azzal is megelégednék, ha barna lehetnék.

Hogy kell csinálni?

2010. júl. 16. 10:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

téged annyira "megismertelek h lássam szidsz mindenkit össze-vissza...

am. azért jöttem vissza, mert idő közben eszembe jutott, h nemrég még a tinikre fogtad rá azt a bizonyos jelzőt..a képen láthatóak nem hinném h tinédzserek:DDDDD

vmi súlyos hiba van a készülékedben xDDDD

na csá

2010. júl. 17. 12:57
 22/24 anonim ***** válasza:

"megismertelek h lássam szidsz mindenkit össze-vissza... "

Nézd vissza a válaszokat, és számold össze hányszor szidtalak én , és hányszor szidtál te engem.

Én :ribanc (Ezt sem konkrétan rádmondtam, de ok. bevállalom, ez összesen 1.)

Te :Majom, csira, buta, hülye, stbstbstbstb..(nincs kedvem se időm összeszámolni)

Inkább te nem tudod hogy miket irsz..

2010. júl. 17. 13:26
 23/24 anonim ***** válasza:

Egy lépésben sehogy. De ne szőkíts, ne szívass,mert a hajadnak annyi. Van egy szer, a neve Vital Remover. Ez kioldja a felesleges színt a hajból, és utána be lehet festeni, a kívánt színre.Én már használtam, nem bántja a hajat.

De!! Nem fogok hazudni, ez sem csodaszer. A fekete a leg brutálisabb szín, nem fogod elsőre leszedni. (A remover akár háromszor rögtön egymás után is használható.)Ki fogja szedni a hajadból a színt, de utána be kell festeni. Világos szőke semmiképpen nem leszel elsőre. Ha egy fodrász ezt ígéri, akkor számolj vele, hogy a hajadnak annyi lesz. Nos! Vegyél egy removert, és fess egy közép szőke színt. Havonta, az új festésnél világosíts folyamatosan. Szerintem a harmadik festésre eléred a kívánt színedet.

Szia!!!

Itt tudod megvenni: [link]

2010. júl. 17. 14:55
 24/24 A kérdező kommentje:

Az utolsó válasz volt számomra a legértékesebb, köszönöm Neked!

A két kishölgy, meg szépen elbeszélgetett, csak kár, hogy semmit nem segitettek.

2010. júl. 19. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!