Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Feketéből szőke? hogyan...

Feketéből szőke? hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Sziasztok

kb 4éve festem a hajam feketére. hol mélyfekete hol kékesfekete ^^ mostanra kezdem megunni és szeretnék szöke hajat lehetséges ez? ha igen akkor megkell várnom míg lenő gondolom mivel annyiszor kéne leszivatni , hogy kihullana a hajam... (eredeti hajszinem sötétbarna)

2009. okt. 4. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem is feketéről lett szívatva de elsőnek csak melíroztattam szőkére (akkor ilyen barnás vöröses lett) azt is egyszer és utána már lett annyira jó h szőkére festhessem
2009. okt. 4. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
van egy módszer, amit ha jól tudom, koktélozásnak hívnak. nem drasztikus, és hatásos. én is lettem koromfeketéből szőkésvörös. igaz, én pirosra festettem, de erre egy szőke festék, és megvagy. az én fodrászom mondjuk nagyon ügyes, és naprakész. mondjuk ez már vagy 6 éve történt, szóval biztos másfelé is ismerik.
2009. okt. 4. 15:17
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat , majd egyeztetek a fodrászommal :)
2009. okt. 4. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem koktélozták, és először nekem is olyan vöröses lett.Aztán úgy 2,5 hónapot kellett várnom, hogy szép szőke legyen.Mostmár szép szőke színe van.Csak kicsit megsínylette a hajam, mert szivatva is volt, és eléggé eltört és száraz lett.Mostanra kezd szépen helyre jönni.
2009. okt. 5. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!