Házilag hogyan lehetek feketéből szőke?
Lécci ne hurrogjatok le.
Elsőre azzal is megelégednék, ha barna lehetnék.
Hogy kell csinálni?
le kell szívatni.. azt meg CSAK fodrásznak engedd,hogyha nem vagy hajb*zi és nem értesz hozzá :D
mert könnyen leég és akkor b*szhatod a hajad..
Nem akarlak lehurrogni, de én a te helyedben nem vállalnám be.Örülj neki, hogy fekete hajad van, nekem barna és annyira snassz..Az eredeti fekete haj gyönyörű, mit gondolsz a sok festetthajú r*bi miért festeti a haját feketére?Mert szép!
Ott van pl az abasshunteres csaj is ,akinek olyan szép sötét haja van, bárcsak nekem is olyan lenne.:(
http://www.youtube.com/watch?v=IgFwiCApH7E
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam.
de egy idióta vagy te utolsó!
attól lesz ribi vki, mert festi a haját? kiabáld ezt az utcán, örömmel meglincselne a sok "ribi" ..mindenki magából indul ki! rosszindulatú vagy és buta mélységesen.
13:22
Nem mondtam, hogy minden festett hajú nő ribi.Amikor az ember el kezd őszülni teljesen normális dolog ha festeti a haját..De azt nem értem miért kell egy tizenéves lánynak festetnie a haját..
Ugy látszik te vagy a rosszindulatú és a buta, mert ugye mindenki magából indul ki, amint írtad!:)
Az eredeti fekete haj gyönyörű, mit gondolsz a sok festetthajú r*bi miért festeti a haját feketére?
ezt írtad..és itt még az ősz hajúakat sem vetted kivételnek.
mindenki azt csinál a hajával amit akar.
majd biztos barna leszek pl. életem végéig..én is elkezdtem már ált. iskolás koromban a dolgokat..és?? ettől ribi lettem?
te nem vagy normális észlény..biztos fél szál hajad van és csak irigykedni tudsz másra.. és rosszindulatú dolgokat írni..majom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!