Házilag hogyan lehetek feketéből szőke?
Lécci ne hurrogjatok le.
Elsőre azzal is megelégednék, ha barna lehetnék.
Hogy kell csinálni?
egyébként vannak bizonyos színeltávolítók.
nézz utána. van aki egyből szőke tud lenni feketéből, de egyik fajtáját anno próbáltuk bnőmön, és semmit nem használt.
a mostani fodrászom blansírozással csinálta meg a haját egy fekete hajúnak, de egy blansírozás után tartottak 2 hónap szünetet.
"te nem vagy normális észlény..biztos fél szál hajad van és csak irigykedni tudsz másra.. és rosszindulatú dolgokat írni..majom"
Most nyilván megint magadból indultál ki.Amugy meg miért lenne fél szál hajam?Pont azoknak van randa haja akiknek agyon van festve.AZ igaz hogy az első válaszomban nem írtam kivételnek az őszülő embereket, de ezt utólag bepótoltam.
jaj mert aki nem ősz, és festi a haját, az mind "ribi"
eme okos eszmefuttatásodhoz csak gratulálni tudok.
szánalmas vagy:)
jaj és te barna vagy..ami olyan snassz..neked..ezért vagy ilyen károgó:D
hát igen..az elég snassz :D pláne ha az embernek mindig ugyanolyan színű!
de be ne fesd, mert tudod mi leszel..:DD
látom megtetszett a "magadból indulsz ki" szövegem, mert most már csak ezzel tudsz visszavágni..gyenge vagy, ahogy az érveléseid is, amik végül is hiányoznak minden válaszodból.
még vmi: attól h vki pl. éveken át festi/festeti a haját, nem lesz agyonroncsolt, csak érteni kell hozzá, meg ápolni a hajat..
de ez számodra már nyilván magasröptű beszélgetéssé vált, így hát be is fejeztem :)))
Te sem mondtál egy érvet sem, csak szitkozódtál..nem mondok rád semmit, mert tudom hogy csak visszavágnál valami baromsággal.
Azért írom állandóan, hogy mindenki magából indul ki, mert így saját magadat alázhatod le , ezt ügyesen harmadjára is megtetted(ráadásul észre sem veszed)! :D
"..mindenki magából indul ki! rosszindulatú vagy és buta mélységesen"
Ezen meg akkorát szakadtam, saját magadat oltottad le.Előbb azt írod mindenki magából indul ki, aztán meg írod az oltásokat! Okos lány vagy!
nekem nem kell egy érv sem, hisz nem én állítottam ezt a baromságot..annyira hü**e vagy b+ h az már fáj:DDD
barna a hajad
szidod azokat akik festik a hajukat
és velem van a gond??
nézz már kicsit magadba..
miért nem szidod azokat is, akik pl. használják a villamost, mint közlekedési eszközt?
legalább 8 általánosod megvan kis csira?
Inkább azon gondolkodom, hogy neked vajon meg van-e? Egyrészről mert még mindig nem esett le, hogy akárhányszor valami rosszat írsz, akkor azzal saját magadat oltod le.És mert sorozatban olyan hülyeségeket írsz, aminek semmi alapja nincs.Mint például azt, hogy nekem két szál hajam van.Honnan tudod? Ismersz?Tudod ki vgayok? vagy mi?
Szerintem te is tudod, hogy a r*bi alatt milyen lányokra céloztam.Például ilyenekre:
Nyilván egy rendes,csinos lányt nem illetek ilyen jelzővel, de hát akinek nem inge...
Előre várom a válaszodat, de tudom, hogy nincs sok értelme, mert megint oltogatni próbálsz majd (nem sok sikerrel). Szerintem neked inkább saját magaddal van problémád , ezért támadsz állandóan.Nyilván irigyled a természetes szépségeket, nem baj, majd remélhetőleg kinövöd.
mert bizonyára ismered a képen szereplőket, h róluk is ezt feltételezed..
magad se tudod már mit írsz..egyszer azt h az összes festett hajú ribi, utána kivételek az ősz hajúak akik festik, most meg már jössz azzal h de Te az ilyenekre gondoltál..
menj a ...
én senkiről nem alkotok véleményt, amíg meg nem ismerem.. pláne nem a külseje alapján..sorry.
na szevasz..okos enged...a vége az, h szamár szenved..csak h tudd majd ezt is használni életedben, mert úgy fest elég hiányos a tudásod:DDD
felesleges reagálnod, mert az elköszönés annyit tesz, h az ember nem tér vissza az adott oldalra..
javaslom az iskola befejezését. legalább 1 iskoláét..:)pás
"én senkiről nem alkotok véleményt, amíg meg nem ismerem"
Engem nem ismersz, mégis elég egyhangú véleményt alkottál rólam: mélységesen buta, ostoba, két szál hajam van (jó hogy azt mondod külső alapján nem itész meg senkit),hülye, rosszindulatú, majom, csira..
Ennyit rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!