Nemrég egy kicsit iszogattam a pasimmal és hát egx játék közbe fogadtunk. Annyira biztos voltam amman hogy nyerek hogy mondtam neki hogyha nyer akkor levághatod a hajamat fiús rövidre (pixie). Elvesztettem a játékot és ezzel együtt a fogadást is. Most azon gondolkodom hogy engedjem meg neki hiszen ő nyert, vagy álljak ki magamért és ne engedjem. Ha nem engedem akkor egyálltalán megbízhatatlannak fog tartani és nem fog bennem bízni 😔. Most a hajam a fenekem fölé ér 5 centivel. iylen hajra gondolt a barátom először mert azt momdta hogy előbb lehet egy picit hosszabb:
Nem lepődtem meg ezeken a commenteken mivel minden hosszú, zsíros ápolatlan hajú nő/lány itt kezdi el irogatni hogy nem jó a rövid haj stb. Ha csak rosszindulatból vagy itt akkor ne írj inkább semmitt
2019. aug. 11. 13:01
23/30 anonim válasza:
Levágattad? Részletesen ird le kérlek milyen volt hogy történt hogy élted meg a hajvágást
2019. aug. 11. 19:24
24/30 A kérdező kommentje:
Mgé nem de nemsokára,és majd akkor leírom
2019. aug. 11. 20:49
25/30 anonim válasza:
Kicsit kamugyanus kérdés!
2019. aug. 11. 21:11
26/30 anonim válasza:
Szerintem ezek nem rossz fazonok. A masik: érezni, hogy neked is tetszene a dolog 😉
2019. aug. 18. 23:54
27/30 anonim válasza:
Na? Levágattad? :D
2019. aug. 26. 23:14
28/30 Herceg Jozsef válasza:
Ha valaki szeret nemkér olyasmit töled hogy aszép hosszú hajadat igy levágasd. Én a helyedben simán nem vágnák le semmit belőle. A végén megfogod bánni majd még a barátod is elhagy és hajad sem lesz
2019. szept. 1. 12:22
29/30 Herceg Jozsef válasza:
Ha valaki szeret nemkér olyasmit töled hogy aszép hosszú hajadat igy levágasd. Én a helyedben simán nem vágnák le semmit belőle.
2019. szept. 1. 13:15
30/30 anonim válasza:
Bízom benne, hogy végül sikerült véghez vinni, amit szerettetek volna. Látszott rajtad is, hogy tetszik az elgondolás, csupán az emberek véleménye tart vissza.
Ahogy itt is látható volt sok a maradi gondolkodású. "..csak a hosszú haj, ha nem az van akkor hülye vagy..; párod mást szeretne, akkor nem szeret.." stb. Ezekre a véleményekre nem kell adni, egy kapcsolatban a kívánt változás óriásit tud dobni mindkét félen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!