Megengedjem a 17 éves lányomnak hogy tetováltassa a szemöldökét?
Már miért lenne buta? Gondolom unja a folyamatos rajzolgatást, főleg ha világos a szemöldöke vagy alig van neki. Ma már léteznek szépen megcsinált szemöldökök is, nem feltétlen a fekete, iszonyú határozottan meghúzott és természetellenesen kiszínezett szemöldökökre kell gondolni :D pl: [link]
Egyébként én lehet azt mondanám, hogy kicsit még várjon vele :)
Nem nagyon divat már a tetovált szemöldök. Ha lehet, beszéld le róla, akár keressetek a környéken sminktanfolyamokat stb., ahol tanulhat új dolgokat.
Ettől függetlenül nem tiltanám meg -- ha mindenképp akarja, legyen. Aztán majd eldönti, hogy tetszik-e neki vagy nem, max. legközelebb nem fogja már megcsináltatni.
A tetovált szemöldök ma már nem azt az egyvonalú, csíkszemöldököt jelenti, a szálas technikával lehet olyat csinálni, amiről meg se mondanátok, hogy tetovált, hacsak nem 1 cm távolságról nézitek.
Én megengedném neki, ha nagyon akarja, előbb-utóbb úgyis megcsináltatná (gondolok itt arra, ha nagykorú lesz és saját magának tudja fizetni), és 17 évesen már szerintem nem annyira fiatal ehhez.
#7 ha van rá esélyem hogy javítsam minek törődnék bele? Ilyet se hallottam még ronda embertől aki tudja is magáról hogy az.
Amúgy simán engedném, persze nem a satírozós brutál sötét technikával hanem microbladinggel, nekem nagyon ritka és "lapos" szemöldököm volt, elmentem megcsináltatni, az igazi színével tökéletesen egyező festékkel csinálta a hölgy, még a sokat sminkelő ismerőseim se mondták meg róla hogy tetoválás de jól nézzetek utána hol csináltatja, vannak nagyon gáz helyek.
Nem
Hogy miért?
Kihúzni a szemöldököt 5 perc reggelente maximum, viszont a tetoválás ott marad.
5 percet rászánhat magára reggelente és nem lesz baj ha más a divat mert úgyis átrajzolja.
Amúgy minden tetovált szemöldökről meg lehet mondani hogy az. Akár fél 1 méterről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!