Megengedjem a 17 éves lányomnak hogy tetováltassa a szemöldökét?
#10 kihúzni 5 perc, úgy kihúzni ahogy a tetoválás pontosan meg van rajzolva már 15, a szemhéjam se azért tetováltattam ki mert olyan nagy meló 10 perc alatt kihúzni tussal csak MINDEN reggel megcsinálni, ha elhibázod javítani, akár többször is, majd levakarni a felesleget a szempilláról hogy a végén rájöjj teljesen aszimetrikus, na az a szívás, arról nem is beszélve hogy a szemöldökceruza lejön a víztől, izzadástól a tetoválásmár aligha.
Na meg egyes szalonokban már készítenek "hiperrealisztikus tetoválást" ami nem csak egymás melletti szálak hanem a szemöldökhöz hasonlóan kusza vonalak, így a neten látatlanba könnyű mondani hogy bármiről megmondod hogy tetoválás.
Nem egy tetovált szemöldököt láttam már és ismertem fel.
Az hogy valakinek nem jó a szeme még nem azt jelenti hogy észrevehetetlen meg a többi.
Szemhéj tetoválás? Úgy érted hogy ami a szem felett van, vagy a szem alatt?
Amúgy mind a 2 borzasztó és ezt férfiként mondom. Nagyon proli hatású, bár tudom a nők egymásnak csinálják a dolgokat (divat, tetkó).
De lényegében mindegy, én az én gyerekemnek tuti nem engedném, szimplán mert prolinak tartom és gondolván a jövőjére (ami persze mostanság annyi hogy élj a mának) nem engedném.
Ha pedig azt az 5-10 percet sajnálja magára az ember akkor ott a haj azt is le lehet túrni 0-ásra és a szőrt is meglehet hagyni. Hiszen a hajat szárítani, mosni nem 5 perc ahogy a szőr eltávolítása sem.
Mindenkinek arra van ideje amit akar. Egy énb-t megnézni vagy cigizni tuti senkinek nem esik nehezére úgyhogy ezzel ne mentegetőzzön senki:)
Na ez jó:D
Persze nem zárja ki, ahogy azt se hogy mindenkin észrevettem. Tehát ugyan ott vagyunk.
Persze nyilván látszik. Csak nem mindegy hogy egyszer ilyenre csinálod egyszer olyanra vagy simán lemosod, vagy ott van mindig. Bár kinek mi.
Az meg hogy ne szóljak ilyen témába szintén csak bizonyítja hogy a nők egymásnak csinálják a dolgokat, de azzal legyünk tisztában hogy a pasik többsége utálja az ilyen tetkókat. Akár szemöldök szemhéj vagy ajak...
Erre persze írhatod hogy aki szeret így elfogad bla bla, de van akit ez taszít. Amúgy pedig az esetek többségében a tetkót a környezeted többet látja mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!