Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megengedjem a pasimnak?

Megengedjem a pasimnak?

Figyelt kérdés

Nemrég egy kicsit iszogattam a pasimmal és hát egx játék közbe fogadtunk. Annyira biztos voltam amman hogy nyerek hogy mondtam neki hogyha nyer akkor levághatod a hajamat fiús rövidre (pixie). Elvesztettem a játékot és ezzel együtt a fogadást is. Most azon gondolkodom hogy engedjem meg neki hiszen ő nyert, vagy álljak ki magamért és ne engedjem. Ha nem engedem akkor egyálltalán megbízhatatlannak fog tartani és nem fog bennem bízni 😔. Most a hajam a fenekem fölé ér 5 centivel. iylen hajra gondolt a barátom először mert azt momdta hogy előbb lehet egy picit hosszabb:

[link]

Majd pedig ilyenre: [link]

Köszönöm előre is a NORMÁLIS válaszokat.

2019. aug. 9. 20:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem NE VÁGD LE!

Nézd, részegen játék közben fogadtatok, nem gondoltad át. Azt gondolom, hogy nem szeretnéd igazán, mert akkor már megcsináltad volna. Igen, lehet, hogy csodálatosan állna a rövid haj. Esetleg hordd néha összefogva szorosan, hogy jobban kiemelje az arcod.

Amíg visszanő, az évek, vagy talán sose nő meg újra annyira. Én nem tenném a helyedben.

Szerintem fel se merül benne, hogy emiatt ne bízzon meg benned többé. Ne tedd meg azért, mert ő azt kéri. Csak akkor, ha te is akarod. Egyébként sok embert ismerek, aki megbánt ilyen változást.

2019. aug. 10. 00:10
 12/30 anonim ***** válasza:
73%

Hány éves vagy?

Tizenéves kislány?

Mert se a bizalomról se a megértésről fogalmad sincs.

"NORMÁLIS" választ vársz idétlen kérdésre, komolyan én se tudnálak venni.

A te hajad, te döntésed, a barátod pedig, ha NORMÁLIS megért téged és helyette mással elégíted ki a nyertest.

2019. aug. 10. 00:43
 13/30 anonim ***** válasza:
18%
Nekem csak a hosszú haj tetszik,úgyhogy én olyan fogadást kötöttem volna csak,h többé nem vágathatod a hajad...A konkrét válaszom :NE VÁGASD LE!
2019. aug. 10. 03:14
 14/30 anonim ***** válasza:
28%
Én nem engedném
2019. aug. 10. 05:28
 15/30 anonim ***** válasza:
79%

Abba, hogy ő vágja akármekkorára, nem lennék benne, csak fodrász.

Fogadás miatt nem vágnék hajat, megteszem, tettem már saját kedvemre nem vagyok hajhossz függő csajocska.

Ha ilyen miatt nem bízna bennem, ez egy szar kapcsolat lenne.

2019. aug. 10. 05:40
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Mind neki, hogy rá bízod
2019. aug. 10. 17:10
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha már előjöttél egy ilyen fogadással, akkor szerintem alapból benned van, hogy kipróbálnád... szóval vágasd, ha így alakult.

Viszont egy ilyen frizurát normálisan megcsinálni, ahhoz szakértelem kell. Vagyis hacsak a pasid nem fodrász, vagy nem akarsz elcseszett frizurát (amit a végén jobb kopaszra vágni), inkább maradjatok abban, hogy fodrásszal csináltatod...

2019. aug. 10. 18:09
 18/30 A kérdező kommentje:

Azt hogy a pasim vágja le a hajamat azt én is és ő is teljesen elengettük.

Aki 40%-ban megbízható commentet ír az szerintem ne probáljon meg bárkit is nagyon megfűzni.

2019. aug. 10. 22:42
 19/30 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ne vágasd le. Iszogatás közben nem gondoltátok át ezt rendesen. Levágni 1 perc a copfodat, de ha megbánod több év mire vissza tudod növeszteni. Inkább ne tedd meg.
2019. aug. 11. 06:38
 20/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Nemsokára megyek is a fodrászomhoz és abban állapodtunk meg a barátommal hogy először csak ilyen lesz. [link]

Utánna pedig miután megszoktuk akkor pedig ilyen. [link]

2019. aug. 11. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!