Kínos, ha rövidebb a hajam, mint a pasimnak?
Figyelt kérdés
Neki derékig ér, de ugye összefogva hordja, nem látszik, pontosan milyen hosszú. Nekem már hátközépig ér, egy éve növesztem. Utálom. Olyan jó lenne valami szép fazonú vállig érő haj, meg esetleg más színű, mert most fekete és már unom...Világosabbra gondoltam...Sajna frufrum is van, oldalfrufru ráadásul. Gáz ha levágatom a hajam rövidebbre?2018. jan. 13. 18:18
1/6 A kérdező kommentje:
1 éve úgy kezdtem amúgy növeszteni, hogy csak simán lecsíptem ilyen nyakig érőre, és így visszagondolva, tökre szerettem. A mostanit meg nem, soha nem áll sehogy, és nem akarom napi szinten vasalni.
2018. jan. 13. 18:21
2/6 anonim válasza:
Dehogy kínos!
Az ő haja túl hosszú, nehéz lenne vele versenyezni :) Azért mert neked nem ér derékig még nem leszel kevésbé nőies.
3/6 A kérdező kommentje:
Na igen, ettől ijedtem meg. Hogy nem leszek elég nőies. Az anyukája haja is tök rövid, de kevés hozzá hasonlóan vonzó középkorú nőt látok. Még női szemmel is az. De nem akarom őt sem utánozni
2018. jan. 13. 18:35
4/6 anonim válasza:
nyakig érőből 1 év alatt sehogy nem nő meg hátközépig érőre, akármilyen varázsszert is használsz
5/6 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak üzenném, hogy dehogynem. :)
Nekem nagyon gyorsan nő a hajam (és egyéb szőröm is úgyhogy nem kell irigykedni).
A kérdezőnek pedig: engem zavarna ha hosszabb haja lenne a páromnak, de nekem alapból nem tetszenek a hosszú hajú férfiak. De nyilván neked igen, így viszont nem kattognék ezen a helyedben.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem baj. Nekem lapockáig érő hajam van, a férjemnek meg a dereka alá ér. És sok ismerősöm van, akinek még rövidebb a haja, mint a barátjának. Ha ti így érzitek jól magatokat, akkor meg miét ne lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!