Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehetne tovább szűrni?

Hogyan lehetne tovább szűrni?

Figyelt kérdés

Van egy kereső inputom,amin az első öt mező kitöltése kötelező,kerület az ötödik,működik is a rendszer ha csak azokat jelölöm be,de ha bejelölök további paramétereket akkor már vannak hibák az eredményben.Mi lehet a megoldás hogy a további szűrés is jól működjön?

Mellékelem a fotót: [link]

2018. máj. 17. 20:06
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
*más építésű dolgot
2018. máj. 18. 12:26
 12/30 anonim ***** válasza:
Az általad linkelt képen a query-ben továbbra sem szerepel ilyen szűrés.
2018. máj. 18. 12:47
 13/30 A kérdező kommentje:
A "tipus" az.Én azt látom ott szerepel a második queryben.
2018. máj. 18. 13:01
 14/30 anonim ***** válasza:

Tanluld meg a php-t!

Például minek fűződ össze az $sql-t egy sztringgel, ha az eredményt nem tárolod el sehova?

Minek van benne az egész program egy if-ben? Nem lenne egyszerűbb az elején azt megnézni, hogy érvénytelen-e és akkor átdobni a hiba oldalra?

KI TANÍTOTTA NEKED, HOGY KÉPKÉNT KÜLDJ FORRÁSKÓDOT???

[link]

github.com

...

2018. máj. 19. 08:03
 15/30 anonim ***** válasza:

Azt csak most nézem, hogy a kerületek táblában vannak a lakások?? Vagy mi ez a query??

Najó, engem eddig érdekelt ez a marhaság a képen megosztott kóddal meg egyebekkel.

2018. máj. 19. 08:30
 16/30 A kérdező kommentje:
Mert amikor elkezdtem fel volt véve mind a 23 kerület a táblában,de utánna átalakítottam az adatbázis szerkezetet és maradt a tábla neve kerületek.Lehetne lakások a neve vagy bármi más..Te hogy csinálnád?
2018. máj. 19. 12:26
 17/30 A kérdező kommentje:
Azért van benne if-ben az eljárás mert úgy emlékszem azt szokták,ha megnyomta valaki a keres gombot akkor történjen ez és az...Ha meg url-be begépelve akarná valaki meghívni az oldalt keresés nélkül akkor meg visszairányítás a kezdőlapra pl.
2018. máj. 19. 12:34
 18/30 A kérdező kommentje:

Ha nem rakom if-be akkor pontosabb lesz a találati eredmény?

Lehet válaszolni normálisan a feltett kérdésre,attól hogy kezdő vagyok meg fogom érteni.

Meddíg tart leírni hogy figyelj ezt nem így szokás,hanem tedd ezt és ezt,de itt állandóan megy a kukacoskodás.

2018. máj. 19. 12:39
 19/30 anonim ***** válasza:

És még én vagyok lenézve

Na takarodj vissza az alapokhoz.

2018. máj. 19. 17:19
 20/30 A kérdező kommentje:
Mi a f...nak írkálsz be ha eleve nem célod a segítség...
2018. máj. 21. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!