Hogyan lehetne tovább szűrni?
Van egy kereső inputom,amin az első öt mező kitöltése kötelező,kerület az ötödik,működik is a rendszer ha csak azokat jelölöm be,de ha bejelölök további paramétereket akkor már vannak hibák az eredményben.Mi lehet a megoldás hogy a további szűrés is jól működjön?
Mellékelem a fotót: [link]
Tanluld meg a php-t!
Például minek fűződ össze az $sql-t egy sztringgel, ha az eredményt nem tárolod el sehova?
Minek van benne az egész program egy if-ben? Nem lenne egyszerűbb az elején azt megnézni, hogy érvénytelen-e és akkor átdobni a hiba oldalra?
KI TANÍTOTTA NEKED, HOGY KÉPKÉNT KÜLDJ FORRÁSKÓDOT???
github.com
...
Azt csak most nézem, hogy a kerületek táblában vannak a lakások?? Vagy mi ez a query??
Najó, engem eddig érdekelt ez a marhaság a képen megosztott kóddal meg egyebekkel.
Ha nem rakom if-be akkor pontosabb lesz a találati eredmény?
Lehet válaszolni normálisan a feltett kérdésre,attól hogy kezdő vagyok meg fogom érteni.
Meddíg tart leírni hogy figyelj ezt nem így szokás,hanem tedd ezt és ezt,de itt állandóan megy a kukacoskodás.
És még én vagyok lenézve
Na takarodj vissza az alapokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!