Ha veszek egy domain címet utána hogyan tovább?
Eladó ez a domaín cim , jelenleg van rá tőkém: [link]
ez a tv2.group, tehát nem a tv2.hu hanem a group meg az otp.group is eladó. Ez a kettő összesen 12 millió. Felhivtam az eladot, azt mondta ezek nem weboldalak, ezek domain nagy értékű címek. Mennyi idő alatt térülne meg szerintetek? Vagy miután megvettem egy domain címet mit lehet csinálni? Vagy hoygan hogy minél hamarabb visszajöjjön a vételára? Sajnos nem vagyok ezekben nagyon jártas, de ezek a címek érnek valamit tehát a tv2t.hu odlalt sokan látogatják ez a cím még annál is nagyobb. Ha valaki ért ezekhez szvesen akár rivátban is megfogadom, a segitségét, esetleg alkalmaznám ebbe a kis válllakozásba prokjetbe ha lehet így mondani, Aztn osztozni fele fele. CSak, olyanok írjanak akik értenek hozzá.
Talán 10 év, ha mellé teszel még 10-100m-t esetleg pár év.
A domain további fenntartása már fillérek, a tárhely szintén, na de a tartalom elkészítése az már nagyon sok idő és pénz.
Sok mindentől függ, gondolom a tv2 domain-n a tv2-vel kapcsolatos akármik kellene hogy legyen, persze ha pont az ellenkezőjét csinálod, mondjuk lejárató oldalt akkor még el is vehetik, már ha védjegyzett a tv2 és a másik is uaez. Szóval sok itt a jogi kérdés is első sorban és az oldal tertalma is sok felytörést fog még okozni.
Nem érnek ezek egy forinttal sem többet a normál domain áraknál, tehát kb 2-3 ezer forint / év.
Kicsit még belelóg a kezed a bilibe, nem ártana utána olvasni legalább az alapfogalmaknak, ha tizen millió forintokat akarsz kiadni a nagy semmire.
"tv2.hu-nak semmi köze nincs a tv2.grouphoz."
Akkor olvasgass egy kicsit utána a jogi dolgoknak, és csak aztán foglalj le domaint, mert érhet meglepetés.
mondok jobbat. Te is foglalhatsz le root domaint, azaz .xy-t ahogy a .group .gg és így tovább, csak jó sokba kerül.
És ha valaki xy.za-t akar, akkor meg neked fizethet a foglalásért. :)
Jogi dolgokkal meg az a probléma, hogy elmaratod. És egy per is irtózatosan lassú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!