Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ha veszek egy domain címet...

Ha veszek egy domain címet utána hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Eladó ez a domaín cim , jelenleg van rá tőkém: [link]

ez a tv2.group, tehát nem a tv2.hu hanem a group meg az otp.group is eladó. Ez a kettő összesen 12 millió. Felhivtam az eladot, azt mondta ezek nem weboldalak, ezek domain nagy értékű címek. Mennyi idő alatt térülne meg szerintetek? Vagy miután megvettem egy domain címet mit lehet csinálni? Vagy hoygan hogy minél hamarabb visszajöjjön a vételára? Sajnos nem vagyok ezekben nagyon jártas, de ezek a címek érnek valamit tehát a tv2t.hu odlalt sokan látogatják ez a cím még annál is nagyobb. Ha valaki ért ezekhez szvesen akár rivátban is megfogadom, a segitségét, esetleg alkalmaznám ebbe a kis válllakozásba prokjetbe ha lehet így mondani, Aztn osztozni fele fele. CSak, olyanok írjanak akik értenek hozzá.

2017. máj. 15. 14:12
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
12 millióval havi 40-50 ezret?:D:D Ez ügye viccnek is rossz. Egy webáruház ha belefeketetk, multkor néztem 2 millióért eladó ilyen tippmiexes oldal havi 170 ezres nettó nyereséggel és a srác 2 millióért adja el. Nyilván mert más prokjetbe fogott.
2017. máj. 17. 11:08
 22/23 anonim ***** válasza:
Vagy nyilván egy hirdető olyat hazudik oda, amilyet akar. 2 millióért kapsz olyan drágakövet is, ami kigyógyít téged a rákból, és ugyanúgy jogi következmények nélkül odaírhatják, hogy kigyógyít téged a rákból. Egyébként ha nem vetted volna észre, senki nem tart téged vissza abban, hogy megvegyél egy semmire se jó oldalt, a természetes szelekció hosszútávon mindenkinek jó. Kivéve neked, természetesen.
2017. máj. 17. 11:38
 23/23 anonim ***** válasza:
Peeeersze, hihető, hogy az illető kevesebb mint 1 évnyi várható bevétel összegért eladja az oldalt. Én meg a T.J.Hooker vagyok.
2017. máj. 17. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!