Szeretnék egy weblapot, s a weblapom lényege az lenne hogy amiután a vásárló feltöltötte a fényképet hogy mit kellene lefessek én utána küldeném el neki az árajánlatot és a kifizetési felületet amin keresztül tudna fizetni, hogy valósíthatom meg ezt?
a) felbérelsz valakit pénzér
b) [link]
Szerintem a sablon WP -t elfelejtheted, ha abba is akarod, kell valaki aki leprogramozza hozzá a szükséges árajánlatkérő, és fizető rendszert.
A weboldal többi funkcióitól függően, lehet érdemesebb rábízni az egészet a fejlesztőre.
Mármint hogy ne legyen WP -hez kötve, mert pl. ahhoz igen drága az egyedi plugin.
(Van hogy ~10× többe kerül, mint natívan megoldva, és semmivel se jobb)
Ja'h és ne feledd, hogy ehhez vállalkozónak kell lenned, EVA/KATA...
És egy ügyvéddel is kell még beszélned, aki majd megfogalmazza és megírja a felhasználási feltételeket.
Nehogy kényes helyzetbe kerülj, pl. megrendeli, kifizeti, de pl. nem tetszik/elégedett a munkával, és vissza követelné a pénzét, tehát legyen benne, milyen garanciát vállalsz a munkádra, és ez hogyan köthető össze a mai törvényekkel.
Vajon akkor nem kapok olyan ingyenes plugint aminek a segítségével megoldhatnám ezt?
Még az nem tiszta nekem, hogy hogyan működik ez pontosan:
van egy téma amit letöltök, s hogyha melléje letöltök még még egy plugint akkor azt a plugint abban a témában amit letöltöttem tudom használni? gondolok én arra hogy van egy témám, letöltök még melléje egy képfeltölős plugint, ezt a plugint használnám a témában, akkor ezzel megoldanám a képfeltöltős részét, s utána amiután a vásárló feltöltötte a képet megjelenik neki a fizetős összeg amit én állapítottam meg s ezt követően pedig tudna ő fizetni
Ez a legegyszerűbb megoldás:
1. Árajánlat kérés: contact form, file feltöltési lehetőséggel, így el tudja neked küldeni a képet.
2. Fizetés: ha ez alatt kártyás fizetést értesz, akkor pl. paypal (ez lehet egy link is, amit csak elküldesz az ajánlatkérőnek, azon keresztül tud fizetni, de az utaláshoz elég az e-mail címed + összeg ismerete).
Szerintem ilyesmire nagyon fölösleges dinamikus honlap.
Csinálsz egy egyszerű statikus honlapot a megfelelő infókkal.
Kiírod, hogy ajánlat kérés emailben.
Ott meg visszaküldöd a paypalod infóit aztán szevasz, az egész órák alatt összedobható.
Statikus honlap: statikus html oldalakból áll (nincs mögötte adatbázis, nem fogad adatokat, nincs űrlap a honlapon, nincs admin rendszere, nem lehet regisztrálni, nem lehet keresni az oldalon, amit megjelenít, azt nem adatbázisból veszi ki)
Ez nem azt jelenti, hogy például nem lehet rajta egy galéria, ami kattintásra kinagyítja az adott képet, de azt igen, hogy új képet csak úgy tudsz belerakni a galériába, ha a html-t (vagy a javascript kódot) módosítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!