Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szeretnék egy weblapot, s a...

Szeretnék egy weblapot, s a weblapom lényege az lenne hogy amiután a vásárló feltöltötte a fényképet hogy mit kellene lefessek én utána küldeném el neki az árajánlatot és a kifizetési felületet amin keresztül tudna fizetni, hogy valósíthatom meg ezt?

Figyelt kérdés
már egy jó ideje nézek wordpress tutoriálokat, de az enyém egy kicsivel eltér mint egy átlagos webshop

2016. nov. 13. 12:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Határozz meg fix árakat, én már láttam hasonlót, de nem lett jó vége, mert az emberek képesek szét trollkodni... kapsz 1000 képet és mindegyikhez árajánlat? ugyan már :)

Meghatározol egy méret arányt, h 20*20 cm 2000 ft és ezek alapján dolgozol.

2016. nov. 13. 15:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát ez annyira azért nem egyszerű dolog. Leírom mit kell tudni hozzá:

- fájl feltöltése

- fájl img src szerkezetének (html szerkezetének) feltöltése adatbázisba, vagy csak maga a fájnév és a kiterjesztés, az talán jobb is

- fájl linkszerezetbe kiírása adatbázisból

Ez csak arra kell, hogy te lásd a képet, amit az ügyfeled feltölt.

Mi van még?

Ha te arról a felületről akarsz viszontválaszt küldeni neki, ahol látod a feltöltött képet, akkor onnan email küldést kell megvalósítanod.

Ez azért elég bonyolult dolog. Nem teljesen értem, hogy mit akarsz, de a lényeg az, hogy ide profi php és javascript/jquery tudás kell de lehet, hogy ajax is talán, az bizonyos szempontból kényelmesebb tud lenni. Ilyesmit nem fogsz tudni wordpress-el összehozni, szerintem ez esélytelen. Neked kell valaki, aki megírja az egyedi kódodat.

2016. nov. 15. 15:12
 13/13 A kérdező kommentje:

oké, köszönöm a válaszokat

s megtudnám ezt valósítani: hogy egy olyan témát töltök le a word pressen vagy valahol máshol aminek segítségével a potenciális vásárló képeket tud feltölteni nekem s én ezután küldök neki emailbe egy árajánlatot és egy paypalos átutalási felületet s majd fizethet ezen keresztül?

2016. nov. 15. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!