Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Valahogy utána tudok nézni,...

Valahogy utána tudok nézni, hogy egy adott domain név meddig van lefoglalva?

Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 01:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen. domain whois

[link]

írd be a domaint, .hu-t itt nem tudsz ellenőrizni.

expiration date a lejárati idő

2013. dec. 24. 02:49
 2/7 Német_Tibor ***** válasza:
A .hu-s domain címeknél csak a fordulónap állapítható meg, a lejárat nem. A legtöbb nemzetközi domain pedig valóban a whois oldalakon ellenőrizhető: www.who.is
2013. dec. 24. 08:35
 3/7 anonim ***** válasza:

ha saját domain, akkor igen...

Ha egy még foglalt, de mögöttes tartalom nélküli, de szeretnéd magadnak, lehet hogy szerencséd lesz, de az is hogy értékesítés céljából van lefoglalva.

2013. dec. 24. 10:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem saját lenne, viszont tartalom nélküli (de ezelőtt üzemelt, azért érdekelne, hogy van-e rá esélyem). Sajnos .hu-s cím, így nem jártam sikerrel.

Mindenesetre a domain.hu adatai szerint 2012. márciusában regisztrálták és 12 áprilisában lett utoljára módosítva.

Ezek alapján elképzelhetőnek tartjátok, hogy 14 márciusában felszabadulna?

2013. dec. 24. 22:10
 5/7 anonim válasza:
Van egy magyar domain-név regisztrációs bizottság vagy mi. Akik kiadják a domaint. Nekik ott van az összes magyar. Sajnos a címét nem tudom, de meg lehet találni. Náluk sztem megvannak az adatok.
2013. dec. 26. 13:27
 6/7 Német_Tibor ***** válasza:
100%

A .hu-s domainokat minimum 2 évre lehet bejegyezni, így a lejárat biztos hogy 2014 lesz. Kérdés, hogy a tulaj kívánja-e hosszabbítani. Ha igen, akkor nem tehetsz semmit, max felveszed vele a kapcsolatot, és megpróbálod megvenni tőle.

2014-ben a lejáratkor ellenőrizd majd a domain státuszát a domain.hu-n. A törlés előtti parkolásban lévő domain címeket itt találod: [link]

2013. dec. 27. 10:34
 7/7 anonim ***** válasza:
sztem amúgy nem érdemes várni, mert hasonló vagy akár pont azt a domaint, csak más végződéssel is be tudod foglalni!
2014. jan. 30. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!