Ingyenes Domain és tárhely-re, hol tudok regisztrálni?
Tudnátok ajánlani ingyenes domain és tárhely-et?
Próbáltam a tk.-t, de már kicsit fel idegesített, hogy nem tudok egy domain-t be regisztrálni, mert mindig azt írja csak ki, hogy "The domain name you have entered is not valid."
így most valami hasonló,de mást keresnék.
Én az ultraweb.hu oldalt tudom ajánlani, én is ezt használom, működik és ingyenesen jár 200 MB tárhely.
Itt lehet regisztrálni: [link]
Itt van a leírása: [link]
És itt a Web FTP szolgáltatásuk amivel sokkal egyszerűbben tudod feltölteni az adatokat a tárhelyre: [link] (amúgy bejelentkezés után bal oldalon található a Tárhely adminisztráció alatt.)
Remélem tudtam segíteni! :)
A .tk-n kívül nincs más ingyenes domain (ez is csak 1 évig ingyenes, és bármikor visszavonhatják)
Ingyenes tárhelyből van egy rakat:
néhány magyar: uw.hu, atw.hu, ininet.hu
Ezek mindegyike erősen korlátozott iframe-s megoldással engedi ki a subdomain-t.
Külföldiek:
Ezek között vannak jók/rosszak. Válogass. Általában viszont ezeknek az elérése bizonytalan, lassú, a nagyobb terhelést (pl Wordpress) nem bírják.
"The domain name you have entered is not valid."
ez azt jelenti, hogy amit beírtál nem felel meg a domain név követelményeinek, olyan formát, karaktert tartalmaz amit nem szabadna.
pl. . -ot nem használhatsz, sem szóközt. illetve sok más speciális karaktert, ja'h és nem csípi az ékezetes karaktereket sem.
ha teheted nem ingyenest válassz, mert sok plusz kellemetlenségtől megkímélheted magad!
A google-ben a tárhely szóra keress rá, és az első 2-3 nem fizetett találat a piacvezető hazai szolgáltató!
Kérj be tőlük ajánlatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!