Hogyan lehetne tovább szűrni?
Figyelt kérdés
Van egy kereső inputom,amin az első öt mező kitöltése kötelező,kerület az ötödik,működik is a rendszer ha csak azokat jelölöm be,de ha bejelölök további paramétereket akkor már vannak hibák az eredményben.Mi lehet a megoldás hogy a további szűrés is jól működjön?
Mellékelem a fotót: [link]
2018. máj. 17. 20:06
1/30 anonim válasza:
Milyen hibákról beszélsz?
A rossz karakterkódolásról?
Annak nem sok köze van a szűréshez.
(Btw, a "luxus" az nem egy állapot)
2/30 A kérdező kommentje:
Olyan hibák pl hogy bejelölöm a típusnál hogy betonépítésű legyen és kidob olyat is ami nem beton.
A luxust opciót nem én határoztam meg,azt kell használnom.
2018. máj. 17. 21:18
3/30 anonim válasza:
És ezt miből is kellett volna kitalálnunk?
4/30 anonim válasza:
Most csak én nem értem mi a kérdés?
A képen a queryben 5 paraméter van.
Hogy akarsz így többet keresni?
5/30 A kérdező kommentje:
Egyenlőre azokat ellenőrizgetem hogy helyesen jönnek e ki
2018. máj. 17. 22:06
6/30 anonim válasza:
A kép konkrétan be sem töltődik.
8/30 anonim válasza:
Ez a kep tovabbra sem arul el semmit arról, hogy mi a probléma.
9/30 A kérdező kommentje:
Az a probléma hogy kiad olyan ingatlant is ami ugyanabban a kerületben van,de az építési típusa pl beton,holott én a kereső mezőben acélszerkezetest jelöltem be mondjuk.A kereső value-kat átnéztem ott stimmel minden.
2018. máj. 18. 12:24
10/30 A kérdező kommentje:
Post-ban átjön helyesen,de kiad építési stílusú dolgot (is)
2018. máj. 18. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!