Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek milyen lett a...

Szerintetek milyen lett a weblapom? Őszintén.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Véleményt szeretnék kérni a weblapomról. :)

Ez az első "normális" webalpom, amit HTML-el írtam, mivel csak most tanultunk weblapszerkesztést. Kíváncsi lennék, hogy ki mit gondol róla, szerintetek milyen lett így elsőre? Vagy esetleg még mit változtathatnék rajta (szerintem rendben van így is, de azért mégis...)?

Erre jegyet fogunk kapni az iskolában, szóval csak őszintén! ;)

Innen letölthető: *****

A véleményeket/kritikákat előre is köszönöm!

15/F

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. máj. 22. 15:24
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

"Fejlécképnek is keret, ha már a többinek van. A betűk kisebbek, és talán más típussal, érdekesebbek lehetnének."

Kösz a tippet. :) A főcimeket átállítottam Lucida Handwriting-ra, és (ahol van) az alcímeket Lucida Calligraphy típusra + az első szövegrészt Calibri-re. Kicsit jobb így, nem olyan monoton. :P A többit hagyom Times New Roman-on. :)

És mivel már ketten is írtátok, hogy a fejlécnek kell keret, raktam. De azt szeretném kérdezni, hogy nem néz ki az hülyén, hogy bejön a keret, és a kép csak lassan töltődik be?

Köszi minden segítséget! :D

2010. máj. 24. 16:52
 22/22 anonim válasza:
szerintem jóó
2010. jún. 17. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!