Hogy epitsem fel a weblapom adatbazisat?
Tervezek inditani egy weblapot, amin kulonbozo szolgalatasok (szerelo, meg ilyenek), termekek (minden amit a boltban megvehetsz), es boltok listaja lesznek. Egy keresessel elerhetsz minden informaciot, es nem kell fel oraig a googlet bongeszni, ami szerintem rohadtul hasznos. A kerdesem a kovetkezo: A weblap mar megvan, az egesz rendszer mukodik, csak meg nem tettem kozze, mert nem tudom, hogy hogy toltsem fel adatokkal. Nyilvan csak akkor fognak hozzam jonni a googlebol a keresesi linkek, ha van sok sok informacio a weblapomon. Ami nincs. Honnan a francbol szedjek infot as adatbazis felepitesehez?
Gondolok itt pl. az argep.hu ra, vagy a valueclick.hura, ahol tele van tomve az oldal infoval. Nyilvan az en oldalamon is fogjak majd tudni a felhasznalok szerkeszteni a boltokat, lehet majd hozzaadni, csak igy kezdesnek az elejen mit csinaljak? mert hat egy tartalom nelkuli oldalt senki sem szivesen nezeget...
Koszonom, G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!