AZ én weblapom? Hogyan?
Figyelt kérdés
Hogyan kell weblapot csinálni én csináltam egyszer azzal a mindenkilapjával de az nem olyan hogy oldal.hu hanem oldal.mindenkilapja.hu hogyan kell csinálni segítsetek?!!!!!!2011. szept. 17. 19:08
1/2 anonim válasza:
oldal.hu-s oldalhoz pénzért kell venni domain-t = a címet, hozzá pedig tárhelyet.. ez olyan minimum évi 10ezer körüli összeg.
Ezt megelőzően meg kell tanulnod egy-két programnyelvet, html+css kötelező, de egy 21. századi oldalhoz jóval több kell. Pl. még ezen felül php+mysql és js. Ha mégszebbet akarsz, akkor flash..
Tehát ez egy hosszú, és időigényes tanulási folyamat; szerintem esetedben három alternatíva van: fizetsz valakinek, hogy megcsinálja; beéred egy ilyen mlapos, összeklikkelgetős gagyival; vagy hagyod a fenébe.
Ha mégis a negyedik mellett döntesz, tehát, hogy hónapokat áldozol tanulásra: ahhoz sok szerencsét! és akár itt, akár bármelyik szakmai fórumon állunk rendelkezésedre, ha elakadnál!
2/2 anonim válasza:
Amilyet te szeretnél azt úgy kell hogy fogsz egy notepad++ nevű programot és abba megírod az oldalt. Aztán veszel jó magyar forintért tárhelyet és domain nevet, a tárhelyre feltöltöd a műved és már van is valami.hu-s oldalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!