Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek milyen lett a...

Szerintetek milyen lett a weblapom?

Figyelt kérdés

[link] ez lenne , meg kezdo vagyok :)

[link] ez is az enyem :)

[link] ez is, uzletunk van es keszitettem egy weblapot neki:)

Mondjatok valami velemenyeket az oldalrol. Koszi!!!

2011. aug. 29. 14:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jók, én is akarok majd weblapot. Milyen progival készítetted?
2011. aug. 29. 14:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Szoval a Szocsy-fm es az Otthonunkafold egy honlapkeszito weblapon csinaltam a webgarden.ro
2011. aug. 29. 14:35
 3/9 Argloss ***** válasza:
100%
Bár nem tudok románul, de a boltos oldal-t megnézve nem vásárolnék nálatok. A dizájn és a néhol elmosódott képek nem igazán keltenek jó benyomást.
2011. aug. 29. 14:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Ertem , de meg kezdo vagyok. Egyebekent egy Nokia es Samsung telloval csinaltam a kepeket , nem varhattam jobb kepeket. ugyhogy majd ha veszek egy jo fenykepezot akkor aval fogom csinalni, szerintem kezdesnek jo!
2011. aug. 29. 14:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Bocs de okádék ( te kérdezted)
2011. aug. 29. 19:09
 6/9 Argloss ***** válasza:
100%

Igaz, a képek nem annyira rosszak. Az egyiken látni is lehet téged a tükörben... :) Viszont jobb lenne ha kategóriákban lennének a bútorok árakkal együtt, mert így nem sok haszna van a vásárlónak a weboldalból.

Ugyan nem tudok románul, de a vesszők nem egységesen vannak, ami zavaró, mert hol előtte, hol utána hagysz helyet. Gagyi hatást kelt, ahogy a logo fehér háttere is. Tetszik a csíkos háttér, de a rajta lévő szöveget nekem nem olyan jó olvasni...

A számláló és a facebook-os cucc elhelyezése sem túl jó szerintem. Bár a facebook-os dolog nekem nem jelenik meg az adatvédelmi beállításaim miatt...

A kapcsolat részhez egyébként a helyedben én raknék egy térképet is, hogy jobban lehessen tudni hol vagytok.

2011. aug. 29. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

1. kezdésnek nem rossz...

2. Miért kell ráeröltetni a felhasználóra a zenét????

Ha akarja, kapcsolja be, de ne induljon el azonnal.

3. alapnak nem rossz, de így még nagyon szellős, hiányos

2011. aug. 29. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha térképet raksz valahová, az lehetőleg Google Maps legyen, beágyazva (vagy csak egy link).
2011. aug. 30. 01:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a tippeket. ezeken fogok meg javitani !
2011. szept. 4. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!