Szerintetek milyen lett a weblapom? Őszintén.
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni a weblapomról. :)
Ez az első "normális" webalpom, amit HTML-el írtam, mivel csak most tanultunk weblapszerkesztést. Kíváncsi lennék, hogy ki mit gondol róla, szerintetek milyen lett így elsőre? Vagy esetleg még mit változtathatnék rajta (szerintem rendben van így is, de azért mégis...)?
Erre jegyet fogunk kapni az iskolában, szóval csak őszintén! ;)
Innen letölthető: *****
A véleményeket/kritikákat előre is köszönöm!
15/F
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nem tudom, hogy tudnám feltenni netre. :S
Ugy van megcsinálva, hogy egy folder-ben vannak a képek és a weblap, a képeket pedig csak úgy kapja meg, ha a képekkel egy helyen van a weblap is.
Biztosíthatlak, hogy semmi vírus vagy ilyesmi nincs a dologban, egy szimpla kis, nem túl bonyolult weblapról van szó, mivel csak most kezdtem tanulni a HTML-t. :)
Eddig két óránk volt, amin tanultunk HTML-t, csak az alapfogalmakat mondta el igazából a tanárnő, hogy hogyan kell a betűkre vonatkozó tulajdonságokat beállítani, a szöveget igazítani és hogyan kell link-et beilleszteni. Kb. ennyit tanultunk, de én még utánanéztem netem több dolognak is, ezért néz ki valahogy. :P
Am itt van két kép az oldalról:
"A szószedeteket egy kicsivel nagyobb betűméretben is lehetne..."
Esetleg szerinted akkora betűkkel, mint a legelső bekezdés (A madarak meszes héjú tojással szaporodó meleg vérü gerinces állatok...), jó lenne?
Most kipróbáltam az 1. pontra, és tényleg sokkal könnyebb kiolvasni a szöveget! Köszi a tippet. :)
Kezdetnek megfelel. Amiről tanultatok az szerintem benne van és mivel elsősorban a leírónyelv a lényeg és nem a dizájn így jó jegyez fogsz rá kapni.
Egy tipp kis kiegészítés ha ezt beszúrod a body részbe
style="background-attachment:fixed ; background-repeat:no-repeat;"
akkor a háttérkép nem fog ismétlődni és a tartalom a hátteren fog gördülni. Ezen a hátteren annyira nem fog látszódni, de ha egy kipróbálásra lecseréled valami szines képre akkor láthatod miben más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!