Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek milyen lett a...

Szerintetek milyen lett a weblapom? Őszintén.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Véleményt szeretnék kérni a weblapomról. :)

Ez az első "normális" webalpom, amit HTML-el írtam, mivel csak most tanultunk weblapszerkesztést. Kíváncsi lennék, hogy ki mit gondol róla, szerintetek milyen lett így elsőre? Vagy esetleg még mit változtathatnék rajta (szerintem rendben van így is, de azért mégis...)?

Erre jegyet fogunk kapni az iskolában, szóval csak őszintén! ;)

Innen letölthető: *****

A véleményeket/kritikákat előre is köszönöm!

15/F

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. máj. 22. 15:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szerintem tedd fel egy ingyenes honlaptárra, mert nem sokan fognak letölteni egy vadidegen szavára egy ismeretlen fájlt. :) Én megnézném, és véleményezném is, de így....
2010. máj. 22. 15:26
 2/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy tudnám feltenni netre. :S

Ugy van megcsinálva, hogy egy folder-ben vannak a képek és a weblap, a képeket pedig csak úgy kapja meg, ha a képekkel egy helyen van a weblap is.

Biztosíthatlak, hogy semmi vírus vagy ilyesmi nincs a dologban, egy szimpla kis, nem túl bonyolult weblapról van szó, mivel csak most kezdtem tanulni a HTML-t. :)

2010. máj. 22. 15:32
 3/22 anonim ***** válasza:
Javaslat: nyisd meg a böngésződben a lapodat (saját gépről futtatod tulajdonképpen) és csinálj róla egy képernyőfotót. :) Azt ideteszed, és a bizalmatlanok is meg tudják nézni. Sajnos ilyen világot élünk, a sok hülyegyereknek köszönhetően, hogy nem merünk ismeretlen dolgokat letöltögetni, megnézegetni. :)
2010. máj. 22. 15:37
 4/22 anonim ***** válasza:
Na en leszedtem es megneztem, virus nem volt benne. Az en velemenyem az hogy jo, en is kb a te szinteden lehetek, most tanulom en a Htmlt es Css-t. Nem kulonleges, de kezdetnek szerintem jo. Amugy szerintem ha csak Html-t tanultok egyenlore akkor jo jegyet is kaphatsz ra siman.
2010. máj. 22. 15:40
 5/22 anonim ***** válasza:
Úgy tudod feltölteni, hogy regisztrálsz egy ingyenes tárhelyen, ott megkapod az instrukciókat a feltöltéshez regisztrálás után e-mail-ben. Például a freeweb egész jó ilyen célokra. És tényleg ne várd el, hogy bárki is letöltse. Töltsd fel, add meg a linkjét, utána majd lehet véleményeket kérni.
2010. máj. 22. 15:41
 6/22 anonim ***** válasza:
Megnéztem, megbíztam benned. :) Nem rossz ám ez, így első nekifutásra! Én mindenesetre díjaznám a tanár helyében. Nem csilli-villi, nincsenek izgő-mozgó xarságok. A szószedeteket egy kicsivel nagyobb betűméretben is lehetne, mert így kicsit zavaró, hogy fehérek, és a háttér mögöttük kissé világít. Abból esetleg lehetne visszavenni egy cseppet. A kiválasztott képek nagyon szépek. :) A fejlécet én egy szélesebb képpel oldanám meg, nem 2 összefordítottal, és a Madarak-szót arra tenném rá, egy csepp árnyékolással, és ha már minden kép keretes, akkor azt is olyanra csinálnám. De így, a semmiből felépítve, ez nagyon is ügyes munka. :)
2010. máj. 22. 15:47
 7/22 A kérdező kommentje:

Eddig két óránk volt, amin tanultunk HTML-t, csak az alapfogalmakat mondta el igazából a tanárnő, hogy hogyan kell a betűkre vonatkozó tulajdonságokat beállítani, a szöveget igazítani és hogyan kell link-et beilleszteni. Kb. ennyit tanultunk, de én még utánanéztem netem több dolognak is, ezért néz ki valahogy. :P

Am itt van két kép az oldalról:

[link]

[link]

2010. máj. 22. 15:48
 8/22 A kérdező kommentje:

"A szószedeteket egy kicsivel nagyobb betűméretben is lehetne..."

Esetleg szerinted akkora betűkkel, mint a legelső bekezdés (A madarak meszes héjú tojással szaporodó meleg vérü gerinces állatok...), jó lenne?

Most kipróbáltam az 1. pontra, és tényleg sokkal könnyebb kiolvasni a szöveget! Köszi a tippet. :)

2010. máj. 22. 16:05
 9/22 anonim ***** válasza:
Jaja...úgy gondoltam. :)
2010. máj. 22. 16:08
 10/22 anonim ***** válasza:

Kezdetnek megfelel. Amiről tanultatok az szerintem benne van és mivel elsősorban a leírónyelv a lényeg és nem a dizájn így jó jegyez fogsz rá kapni.

Egy tipp kis kiegészítés ha ezt beszúrod a body részbe

style="background-attachment:fixed ; background-repeat:no-repeat;"

akkor a háttérkép nem fog ismétlődni és a tartalom a hátteren fog gördülni. Ezen a hátteren annyira nem fog látszódni, de ha egy kipróbálásra lecseréled valami szines képre akkor láthatod miben más.

2010. máj. 22. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!