Szerintetek milyen lett a weblapom? Őszintén.
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni a weblapomról. :)
Ez az első "normális" webalpom, amit HTML-el írtam, mivel csak most tanultunk weblapszerkesztést. Kíváncsi lennék, hogy ki mit gondol róla, szerintetek milyen lett így elsőre? Vagy esetleg még mit változtathatnék rajta (szerintem rendben van így is, de azért mégis...)?
Erre jegyet fogunk kapni az iskolában, szóval csak őszintén! ;)
Innen letölthető: *****
A véleményeket/kritikákat előre is köszönöm!
15/F
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Megnéztem a 2 képet, szerintem elég jó lett, főleg úgy, hogy ez az első amit csináltál. Így amit mondok, azokkal inkább csak finomíthatod ;)
Nos, az első kép, az gondolom a főoldal, hát... kicsit unalmas, úgy értem ott van középen egy hatalmas, kihasználatlan felület.
A 2. képen is ez a baj, hogy az ember elsőre csak azt látja, hogy de sok szöveg. Tehetnél több kisebb képet bele, és kicsit tagold a szöveget.
De jó lesz ;)
Igazából olyasmire csináltam, mint a wikipédia: bal oldalt szöveg, jobb oldalt néhol egy-egy kép.
Am még egy kérdés: a képeket úgy raktam a szöveg mellé, hogy egy táblázatot csináltam, a szöveget az első oszlopba balra igazítottam, a képet a második oszlopba jobbra. Szerintetek ez így jó?
"Egy tipp kis kiegészítés ha ezt beszúrod a body részbe
style="background-attachment:fixed ; background-repeat:no-repeat;"..."
Kösz, erre én is gondoltam, hogy megcsinálom így, de nem kaptam meg sehol hogyan kell. :)
A szöveg igazából van tagolva, csak a második képen egy olyan alpont látható, ahol egy lista található érdekes dolgokról.
Csináltam egy képet, amelyen látszik két másik alpont, kb. így van tagolva a többi alpont is: [link]
Az oldal pedig olyan, hogy egy lapon van az egész, felül az a "főmenü" szerűség, ott pár rövid mondat van, tartalom és egy kép; utána pedig egymás alatt, vonalakkal elválasztva vannak a tartalomban leírt menüpontok. Ha pedig a tartalomban rákattintasz valamelyikre, akkor ahhoz az alponthoz urgik. :) Minden alpont alján pedig van egy "Fel!", ami az oldal tetejére visz.
[Már annyit írtam a weblapról, hogy le sem kell tölteni. :P]
Esetleg még ha valaki idetévedne, és véleményt mondana, itt van mégegy kép a weblapról, csináltam egy rendes fejlécet, lehet erről is véleményt mondani. :)
A fejléc: [link]
[Szerintem így sokkal jobb, köszönök minden eddigi tanácsot.]
"Hát nálunk erre max 3-ast kapnál... :)"
Ti hol tartotok az anyaggal? :) Mert mi eddig 2 órát tanultunk csak HTML-ről, azokon is csak betűformázás, bekezdések, link-ek és kb. ennyi. xD
Am nem tudom hogy érted azt, utolsóm, hogy milyen programba írtam. Notepad-be írtam be és lementettem .html formátumba, nem használtam más programot.
utolsó*
"m" nélkül, bocs, elírtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!