Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi az első lépés a weblapkészí...

Mi az első lépés a weblapkészítéshez?

Figyelt kérdés

Van már egy félig meddig optimalizált blogom. És úgy gondoltam, hogy hiba, ha nincs saját domain-e valakinek. Igy most vettem domaint és tárhelyet is. Konkrétan fogalmam sincs mit kezdjek velük, mi a következő lépés? Nincs vmi ingyenes lehetőség? Mert elég volt megvenni a tárhelyet, meg a domaint.

Továbbá, mit kezdhetek a Joomla!-val.

Szeretném, ha lenne egy normális honlapom, melyre átvezetném valahogy a már meglévő blogot.

2012. márc. 29. 17:40
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy elég nehéz ilyet csinálni, ha az ember nem ért hozzá.

Nem tudom, hogy mennyire vagy tisztában a dolgokkal.

Vannak ezek a CMS rendszerek. e107 is ilyen. Ennek az a lényege, hogy sok minden megvan benne csinálva, amit neke már nem kell. Viszont a rendszer használatát meg kell tanulni és nem árt érteni ahhoz, hogy átírni egy picit.

2012. márc. 29. 17:47
 2/30 A kérdező kommentje:

A CMS rendszerek, mint pl a Joomla!? Megpróbálom megérteni és kezelni. De sztem vmi alap infóval nem vagyok tisztában. Mondjuk a domain és a tárhely még nem azonos azzal, h van egy honlapom. ....(Ilyesmikkel)

A blogban egyszerű volt, mert ha be is kellett vmit illeszteni a html-ben, azt megmondták, hogy hova. Lövésem nem volt , hogy mit csinálok, de beillesztettem, és jó lett. Szóval egyszerű volt. A html-t elkezdeném, de most nincs nagyon időm erre. (Sok más körülmény miatt). Nincs most türelmem ehhez. Ugyanakkor szeretném én alakitgatni a sablonomat. (pf..)

Ráadásul nekem nem elég, hogy egyszer megcsinálom, alakítgatni akarom, amikor úgy van kedvem.

Az elején azt hittem hogy értem, de most kiderült, hogy fogalmam sincs mire való az ingyenes Joomla! tartalomkezelője.

Akkor is én akarom csinálni, ha nem értek hozzá.

2012. márc. 29. 18:03
 3/30 anonim ***** válasza:

Én meg soha nem vettem még ilyesmit. Hol vetted?

Mert ha vettél egy tárhelyet, akkor oda tudod felölteni a dolgokat FTP-n ekresztül. A Joomla telepítőt is. Vagy idáig már eljutottál?

2012. márc. 29. 18:14
 4/30 A kérdező kommentje:

Itt vettem: [link]

Még nem jutottam el oda se hogy fel kell tölteni az ftp-n a joomla!t. Már beüzemeltem az ftp kapcsolatot, de innentől nem tudom, hogy mi legyen. Hogy kell feltölteni a joomla!-t?

2012. márc. 29. 18:17
 5/30 anonim ***** válasza:
Melyik csomagot vetted?
2012. márc. 29. 18:31
 6/30 A kérdező kommentje:
silver
2012. márc. 29. 18:32
 7/30 anonim ***** válasza:

Jó, akkor azt hiszem, nem kúrtad el xD

Mert ha minden igaz, az alapon nem működött volna a cucc.

Itt egy leírás az FTP -ről.

[link]

De nem csak Total Comanderrel lehet.

A lényeg, hogy amikor felléptél, akkor fel kell tölteni a Joomla fájlait.

Ha nem tudod, hogy kell, akkor írd meg miben akarod feltölteni a fájlokat és írok hozzá helpet.

u.i. bocsi, hogy lassan írtam, csak meghalt a netem közben.

2012. márc. 29. 18:59
 8/30 A kérdező kommentje:

Nem baj. Köszönöm a segítséget.

Ftp-ben akarom feltölteni. Inkább kéne egy kis segítség.

2012. márc. 29. 19:09
 9/30 anonim ***** válasza:
Készítek egy videót, amiben benne lesz a dolog + megnézem hogy néz ki ez az egész és mire van, hátha utána majd másban is tudok segíteni. De lehet már csak holnapra lesz kész.
2012. márc. 29. 20:27
 10/30 A kérdező kommentje:

Ok, köszönöm. Közben találtam olyan véleményt is, miszerint a total commander néha bedöglik, mikor feltöltik a fájlokat vele és hogy a filezilla jobb. de mindegy, jó lesz a video totallal is. megpróbálom ugy.

az a baj, hogy nem tudom, hogy melyik mappába töltsem fel.

2012. márc. 29. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!