Joomla első pár lépés!? Pls segíts!
Figyelt kérdés
most kezdtem használni a joomlát mindent csináltam ahogy mutták a videón csak az lenne a kérdésem hogy a jomolát hogy kell felrakni a tárhelyre pl hogy irok egy uj cikket akkor jelenjen meg az oldalamon és ne itt a gépemen mentse... most reggeltem az OKhost.eu-n akk az az első lépés hogy ftp-n feltőltőm a letőltőtt joomlát?2010. szept. 17. 21:16
2/5 anonim válasza:
Mit csináltál és milyen videót néztél ha még azzal sem vagy tisztában, hogy hogyan rakod fel a tárhelyre? Akkor mi volt azokban a videókban?
Egyébként itt informálódj: [link]
3/5 A kérdező kommentje:
de,de tisztában vok hogy ftp-n pl total commanderrel kell feltőlteni csak nem akartam pazarolni az időt hogy feltőltőm és kitudja hiába...sajna nekem nagyon lassu a netem 15kb/s fel... Köszönöm a válaszotokat! :) egyébként ha valaki jobban ért hozzá és van ideje az msn-re vegyen fel pls! zzoollee-95@hotmail.com
2010. szept. 17. 21:52
4/5 anonim válasza:
Ott a fórum címe, ahol tájékozódhatsz és megcsinálhatod magad is. Nem lenne egyszerűbb segíteni magadon mint arra várni, hogy valaki felvegyen Messengeren?
5/5 anonim válasza:
Igen, előszőr felkell tölteni FTP-n.
OkHost hoz inkább FileZilla-t használj, sokkal jobb mint a TC.
FEltöltöd majd telepíted, millió egy videó van, jutubon, videosmart, indavideo meg minden szar..
És ott a Joomla hivatalos magyar oldala is ahol ugyancsak megtalálhatod a leirásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!