Elég magas a szára első lépés kiscipőnek? (D. D. Step, kép)
Figyelt kérdés
Mert láttam ennél magasabb szárút is, eg rövidebbet is. Gondolom előbbi téli kiadás, utóbbi pedig nagyobbaknak való.
2012. febr. 28. 19:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem tökéletes! Nekem csak azért nem kellene, mert velúr, és nem szeretem a hasított bőrt, mert nem lehet tisztítani. A fényes bőr cipőt betudom dobni a mosógépbe, majd kipasztázom, és olyan mint az új, vagy néha elég csak nedves rongyal letörölni, de ennél ezt nem tudod megtenni, egyszer víz éri, már fakul a színe, a sártól elszíneződik, és a keféléstől összeál a bőr.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
nem kell, hogy magas legyen a cipő, az a lényeg, hogy a sarkát stabilan foga! ez is tökéletes.
arra figyelj majd a későbbiekben, hogy ugyan a talpa hajlékony legyen, a sarka ne :) de nem kell, hogy vádliig feljöjjön, nehezebb is lenne futnia :)
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Azokat is sokáig néztem, nagyon tetszenek a Pediped cipők is, de.....végül emellett döntöttem.
2012. febr. 29. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!