Milyen márkájú cipő a legjobb első lépés cipőnek?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy az a legjobb ami tartja a bokát és hajlékony a talpa. Asso-n és a D.D. Step-en gondolkodtam, de az Elefantent is nagyon dicsérik.2012. febr. 27. 12:57
1/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy melyik márkát veszed meg, csak ne gagyi legyen. A lényeg, hogy a gyerek lábán a legkényelmesebbnek tűnjön.
2/6 anonim válasza:
Én első lépésnek siestát vettem. Hajlékony talpú, fogja a bokáját. Aztán elefantenre váltottunk. Nagyok jók, kényelmesek. Bár nyári szandinak ismét siestát fogok venni.
3/6 anonim válasza:
Én is most keresek első kiscipőt, csak nálunk semmi nincs, így muszáj leszek rendelni.
Ahogy utánaolvastam, puhatalpú ajánlatos, de olyan, ami tartja a bokáját, erős kérdgű, tehát nem engedi be/kifelé dőlni a lábát.
4/6 anonim válasza:
Én most vettem D.D.Step-et. Hajlékony a talpa, tartja a bokát, jól néz ki, és az ára is nagyon jó (6450 Ft volt).
5/6 krisztivan válasza:
Nekünk a Salust ajánlották és a fiam imádja.Érdekes mert elég kemény a talpa de mégsem botladozik benne.Ez belül emelt sarkú és mivel a fiam bokája befelé dől(életkori)lehet ezért szereti.De szerintem ha a babád kényelmesen érzi magát benne és tud menni akkor bármilyen márka jó csak a minőségre kell figyelni.És igen fogja a bokát.
6/6 anonim válasza:
Mindhárom jó márka, ha van rá lehetőséged, nézd meg élőben (babáddal együtt) a cipőket, próbáljátok föl a lábára, érezni fogod, hogy melyik a kényelmes. Arra is gondolj, hogy naponta fogod a lábára feladni, szóval ne legyen macerás a fölvétel. Első lépés cipőnek én ezért választottam tépőzáras elefantent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!