Meddig fontos az "első lépés"cipő?
Az én fiamnak tényleg csak az "első lépésekig" volt első lépés kiscipője. Hogy egyértelmű legyek: addig volt neki puhatalpú pediped cipője, míg rendesen meg nem tanult járni. Amikor egyedül elkezdett 2-3 lépést megtenni, akkor vettem neki a pedipedet. Ez volt tavaly június környékén, akkor volt 16 hónapos. Itthon egyébként cipő nélkül gyakorolt, ezt a cipőt azért vettem, hogy szabadban is le tudjam rakni, azokkal a körülményekkel is ismerkedjen. utcában ebben sétált egész nyáron. Aztán ahogy jött az ősz, hűvösödött az idő már ki is nőtte a pedipedet, és addigra nagyon profin sétált, szaladgált. Őszre én már bobby shoes sport cipőt vettem neki (19-20 hónapos lehetett ekkor). A pedipedhez képest annak jóval keményebb és vastagabb a talpa, de nagyon ügyesen ment benne már az első használatkor.
Tehát nálunk tényleg csak az első cipő volt első lépéses.
Szerintem nyugodtan vegyél már neki komolyabb cipőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!