Mivel készíted honlapjaidat?
Figyelt kérdés
Milyen programot használsz? Miért pont azt? Előnye, hátránya?2011. okt. 2. 10:57
1/10 anonim válasza:
Notepad++
Ingyenes, szépen színezi a kódokat, sok nyelvet ismer.
2/10 anonim válasza:
Én az ewk.hu-nál készítettem az enyémet, ami már azért kis körökben eléggé ismert. Szerintem ennél jobb ingyenes honlapkészítő nincsen, főleg hogy korlátlan számban lehet menüpontot létrehozni. Ezt készítettem egy évvel ezelőtt az EWK-nál: [link]
Üdv. gepkukac1994
3/10 anonim válasza:
gedit
Alapból fenn volt a rendszeren.
Szintaxiskiemelés, kényelmes, nem túlbonyolított.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is notepad++t használok.
Esetleg nem ismer valaki olyan programot, ami figyeli a css kódot és jelzi, hogy xy böngésző ezt nem értelmezi?
2011. okt. 2. 11:29
6/10 anonim válasza:
Jegyzettömb hibák esetén Notepad++
7/10 anonim válasza:
Én PSPad-et használok. Nem mai gyerek de szerintem über. Egyedül a kód kiegészítés hiányzik Symfonyhoz.
8/10 anonim válasza:
Adobe Dreamweaver CS3 + Photoshop CS3. Az se mai, pl.: HTML5-öt nem ismeri. A split nézet (kód+megjelenés) a legjobb benne.
10/10 compactegon válasza:
Dreamweaver (azonnal látszik, ha hibás kódot írsz vagy lehagysz valamit, mert megváltozik az utána lévő sorok színe, szóval hasznos és kisebb a hibalehetőség), illetve Photoshop vagy Fireworks.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!