Csirkemellet/husit hogyan készíted el fogyis ételnek?
Fogyizok, vacsira vagy ebédre csirkemell/comb a menü. Eddig grilleztem, zöldség körettel ettem, de már uncsi..
Milyen módon lehet még enni? A zöldség köret maradhat, az tetszik :)
Sertés, marha, gomba kizárva, ezeket nem szeretem.
Tojást is be szoktam vetni a menübe, de most CSAK a csirkemell/hús oldaláról érdekel a kérdés.
egy kisfej hagymát dinsztelsz, azon átforgatod a csmellcsíkokat, addig míg egy kicsit meg nem pirulnak.
hozzáöntesz egy kis mexikói zöldségmixet és együtt párolod tovább, míg mindekettő puha nem lesz. ízlés szerint fűszerezheted is.
egy kis reszelt sajt is finom rá.
Én néha Horváth Rozis hortobágyi pulykaragu fűszerkeverékkel csinálom a csirkemellet.
Gyakorlatilag ez a recept az.
Ha tejföl helyett natúr joghurtot és teljes kiőrlésű lisztet használsz, akkor szerintem belefér diétában is. Mondjuk ehhez rizs jó köretként.
Uhh, hogy nekem ezek nem jutottak eszembe?! Mentségem, hogy kezdő szakácsnő vagyok és elveszi az agyam a diéta..
Köszi a válaszokat, kérek méééég :D
amit még én fogyis korszakomban szoktam, a csirkemellsonka
csíkokra vágva, egy kis borsóval vagy cukkinivel, vagy franciasaláta alappal, megpárolva, rá két felvert tojás, és keverés nélkül omlettnek teflonban megsütve, tányérra csúsztatva friss zöldfűszerekel megszórva. pl petrezselyem, snidling, bazsalikom, mikor mi volt otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!