Hogyan készíted a töltött paprikát?
Figyelt kérdés
A neten sok receptet találtam. Teszel pl fokhagymát a darált húsba, megdinszteled a hagymát és csinálsz rántást a paradicsom szószhoz?2011. aug. 30. 07:15
1/4 anonim válasza:
1 gerezd fokhagymát teszek a darált húsba, melyet csirke vagy pulykamellből készítek, (nem szeretjük a disznóhús ízét) hagymát megdinsztelem, egy nagyon híg, szép barna rántást teszek bele a végén, kissé csípősen és édesen szeretjük, jó sok zellerzölddel ízesítve.
2/4 anonim válasza:
Én apróra vágott hagymát dinsztelek, azt teszem a húsba, fokhagymát nem szoktam. A rizst félpuhára főzöm, úgy teszem a húshoz. Tojás, őrölt bors, só jön még hozzá.
A végén berántom, és ha kell, még ízesítem.
3/4 anonim válasza:
a töltelékbe semmilyen hagymát nem teszek, mert én édeskésen szeretem, a párom sósan. így a tölti semleges ízű, picit inkább sós. tehát nyers rizs, darált pulykacombhús, só, bors, tojás. a levet csak habarom, a tányérban ízesítjük tovább: én cukorral, a férjem sóval.
4/4 doboszoli válasza:
Nálunk sima kolbászmassza kerül a töltelékbe, ami a munkám lévén mindig rendelkezésre áll, némi nyers rizzsel elkeverve.
Ezt kevés feles csontlében megfőzve, bőséges paradicsomot hozzáadva behabarjuk.
Én édesen szeretem, meg nagyon.
Megjegyzem ebből a masszából készül a töltött káposzta, és a fasírt is.
Ha valakit érdekel, szívesen közreadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!