Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szárított erős paprikát mivel...

Szárított erős paprikát mivel lehet ledarálni por állagúra?

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Kávédaráló..vagy hasonló késsel rendelkező aprítóval.
2011. okt. 7. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
kavedaraloval
2011. okt. 7. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:

Elektromos darálóval

Pl:

[link]

[link]

2011. okt. 7. 22:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:

bedobod a turmixgépbe

és persze nem teszel hozzá folyadékot

2011. okt. 7. 23:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha folyadékot - olajat - teszel hozzá, meg elegendő sót, jó kis házi Erős Pistád lesz. Pláne ha magjával darálod.

De ez csak egy ötlet...

2011. okt. 7. 23:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy símán daráld le, csak előtte egy kicsit neylon zacsiban törd össze!
2011. okt. 8. 08:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

nálunk dolgoznak cecei paprikások, és megkérdeztem őket nemrég, hogyan darálják.régen ők is kávédarálóval darálatk, maggal együtt, amikor már zörgősre száradt.

ma már van egy paprikamalom, ahol mindenki ledaráltatja a paprikáját, nem győzik a kisüzemi módszert.

szóval, ha csak egy családi mennyiség, akkor jó a kávédaráló is.

2011. okt. 8. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Utána a kávé meg rögtön csilis kávé lesz? :) Ki tudom majd tisztítani a darálót?
2011. okt. 8. 21:24
 9/10 anonim ***** válasza:

igen, de ne áztasd, csak alaposan töröld ki főleg a forgótészeit is törölgesd meg, mosogatószeres szivaccsal, aztán teljesen szárazra, végül legalább 2 napig a teteje nélkül szárítani.

előre darálj le kávát, hogy két napig ne kelljen használni.

én cukrot, mákot is szoktam darálni vele, régebben paprikát is.

pedig egy jó 40 éves Philips kis masinám van.

üdv.

2011. okt. 9. 05:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Sót kell benne utána darálni, az felszívja a paprika olaját, ami véletlenül benne marad. A só után természetesen töröld ki.
2011. okt. 9. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!