Pénteken veszek csirkemellet, de csak szerdán fogom elkészíteni. Ennyi ideig nem lesz baja a hűtőben?
Figyelt kérdés
Vagy inkább fagyasszam le addig is?2011. márc. 10. 15:18
1/8 anonim válasza:
szerintem jobb lesz ha lefagyasztod
2/8 anonim válasza:
Faggyazd le!hütöbe sem lesz baja,csak beveszi a "hütöszagot"
3/8 anonim válasza:
Fagyaszd le!
Ki tudja, hogy mikor vágták le azt a csirkét, mennyire friss az a "friss hús".
4/8 DannyZuko válasza:
vagy fagyazd le, vagy pácold be és akkor jó lesz sima hűtőben is, csak az olaj fedje a húst. bár 5 nap pác már majdnem sok.
5/8 anonim válasza:
csakis fagyasztó, mert nyálkásodni kezd sima hűtőben 2 nap után.ha kiveszed a fagyóból egy neylonzacskóba téve
tálba teszed, melegvizet öntesz rá, amit egyszer kicserélsz. fél óra alatt sütéskész a csirkemell.
6/8 anonim válasza:
Én mindenképpen fagyasztanám.
Sajnos párszor jártam már úgy, hogy két napot állt hűtőben a hús és már nem volt gusztusom megcsinálni, mert olyan szaga volt...
7/8 anonim válasza:
ma 15:22-es: MI az a hütöszag? Már többször olvastam ilyet, de fogalmam sincs, hogy miröl van szó!
8/8 anonim válasza:
Hűtőszag az amikor a különböző ételek,nyersanyagok beveszik egymás szagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!