Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Webdesigner-nek lehetséges...

Webdesigner-nek lehetséges kitanulni saját magam, oktató nélkül?

Figyelt kérdés
Ezek a tanfolyamok online mennek, és gyakorlatilag egy összeállított anyagot kapunk fokozatosan, nincs igazán egyéni kézfogás, nincs babusgatás, az ember jórészt saját kutakodás útján tanul ilyen tanfolyam mellett is, így hallottam, illetve nem olcsók 300ezertől indul de találtam dupla annyiért is. Mit ajánlotok? Komolyak a szándékaim aztán nem kell hogy ingyen legyen kiadok én többet is mint 300ezer, ha teljesítmény van mögötte.

2023. szept. 12. 12:18
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
#27 az nem csak webdesigner, hanem frontendes vagy éppenséggel full stack. Viszont a kérdező a designerre kérdezett.
2023. okt. 7. 11:22
 32/36 A kérdező kommentje:
#23-#24 Én sem pontoztalak le, közben találtam más fórumokat is, máshol is azt javasolják érdemesebb magunk megtanulni, igaz az iskolák nem ezt javasolják de ez érthető azért valamilyen szinten, nekik is meg kell élni valamiből, bár kérdéses milyen tanár az aki nem él meg Webdesignerként. Vagyis mit tanít meg, hogy hogyan legyél sikertelen mint ő? Igaz tudom van aki tanítani szeret, csak felhívtam a figyelmet, hogy kicsit ellentmondásos a dolog, mert ez olyasmi hogy lehetsz általános iskolai fizika tanár, középiskolai fizika tanár, fizikus professzor, kutató, tudós, feltaláló stb, miután fizikát tanultál. Gondolom értitek mire gondolok..Túl sok a panasz az iskolákra, hogy semmit sem értek el vele, csak miután magukat tanították ingyenesen is hozzáférhető anyaggal.
2023. nov. 26. 14:43
 33/36 A kérdező kommentje:
2023. nov. 26. 14:46
 34/36 A kérdező kommentje:
2023. nov. 26. 14:47
 35/36 A kérdező kommentje:
Hú rengeteg anyag van ingyen, érdekes, magyarul is, nem is másolgatom ide, na de angolul aki tud, Dunát lehet rekeszteni ingyenes tanfolyamokkal.
2023. nov. 26. 14:49
 36/36 A kérdező kommentje:
Amit még hiányolok a tanfolyamoknál, hogy egyik sem teljeskörű, és 300 ezer forint a minimum, ezért elég kevés anyag van, inkább 400 ezer felett vannak, de még azok sem teljes körűek. Egyébként egy felvett, kész anyagot értékesítenek, az árszabás kicsit félresikerült. Kb. egy kisebb könyvnyi anyagról van szó plusz kb. 50 óra videóanyagról. Tehát ha 100 ezer forintot kérnek még azt mondom, annyit megér, bár tudom egy könyv max. 10 ezer forint, videó van ingyen, kommentben lehet kérdezni, és válaszolni is, tehát kölcsönösen segítik egymást..mégis 100 ezret nem sajnálnék, de sokszázezreket egy alapozó tudásért ami ingyen is hozzáférhető hála a YouTube-nak.. Aztán egymást fúrják hogy ők a legjobbak, de a többi az nem jó, az egyik ilyen weboldalon írják hogy ők meg másik tanfolyamok, összehasonlításban.. kb. a régi mosóporreklám jutott eszembe, Ariel vagy Persil meg más mosóporok. Persze a más tanfolyamok duplájába kerülnek, fele annyi tudásért, csak azt nem írják melyik mert nemlétező más tanfolyamokról ír. Kb.350-450 ezer az összes, nem pedig 700 ezer meg ilyenek, van olyan is persze aki 700ezret mond csak pont akció van és még pont beférsz :D Vagy így akarnak marketingre tanítani, hogy megfizettetik a tanulópénzt? De mindenki maga tudja, én a magam részéről már tudom a választ a kérdésemre. Köszi a válaszokat. 👍
2023. nov. 26. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!