Milyen jó Wordpress youtube oktató videók vannak?
Laci! Te vagy az?! :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszi..
Én nem használok wordpress-t, de szerintem a beállításához kb bármelyik videó megfelelő, nem rakétatudomány.
https://www.youtube.com/watch?v=50m263vX0Uw
Az más kérdés, hogy az optimalizáció és egyéb tippek trükkök már ott is némi utánajárást igényel.
Mi a cél? Kipróbálni / nézegetni vagy saját honlapot indítani? Mert akkor lehet van ettől még egyszerűbb módja is.
Pl veszel egy tárhelyet (ott a legtöbb helyen már egy gombnyomásra telepíthetsz cms-t), majd jöhet a beállítás / testreszabás.
Nem én nem Laci vagyok!
Ráadásul nőnemű! Ezt elnézted de rendesen láttatlanba!
Nem olyanokat kérdeztem akik nem használnak wordpress-4, hanem akik értenek hozzá, és tudnak adni egy-két youtube oktató videó tippet.
Szakmai fejlesztés! Talán így érted, hogy nem olyanok válaszát várom mint a tiéd!
#2 Sorry, pedig úgy adta magát, hogy a 8. téma után az illető belekezd a wordpressbe. Ezen nem kell megsértődni.
Az, hogy nem használok wordpress-t nem jelenti azt, hogy nincs is közöm a webfejlesztéshez. (Konkrétan ez a szakmám kb 10+ év tapasztalattal, és jelenleg Laravelben készítek egyedi webalkalmazásokat megrendelésre, szóval picit leszállhatnál arról a magas lóról. Lehet "láttam" már én is weboldalt.)
Ezért kérdeztem (nem lekezelő stílusban), hogy MI A CÉL?
A wordpress pont az a kategória, amihez 1000+1 oktatóanyag elérhető a neten (egy része videó formájában) egy része pedig leírás / tipp formájában.
Azt sem említetted, hogy teljesen kezdő vagy-e (amit küldtem az pont az alapoktól magyarázza) de van itt egy picit részletesebb is:
https://www.youtube.com/watch?v=8AZ8GqW5iak
Nyilván vannak haladó oktatóanyagok is, bár kétlem, hogy ennek az elsődleges forrása a youtube lenne (főleg mivel azok hitelessége mindig megkérdőjelezhető). Youtube kb annyira hiteles mint a wikipedia... csak még többen gyártanak rá tartalmat. Ha haladó kell, akkor inkább a fizteősök között néznék szét.
Amúgy azt is kifejtetted, hogy milyen nyelven kell. Magyar vagy angol?
Szóval idedobtál egy kérdést, amiből ki kellett volna találnom, hogy milyen nyelvű és milyen szintű oktatóvideóra van szükséged...
"Szakmai fejlesztés!"
Tehát megvannak az alapok?
Tessék? Magas ló? Lekezelő stílus? Ide dobok kérdést? El vagyok szállva magamtól?
Lennél olyan kedves és ismeretlenül nem feltételeznél az első pillanattól kezdve valótlanságokat kezdve a nemem és a nevem köze nincsen hozzá összekavart válaszodhoz? Ez mi ez? Ha nem tudsz udvariasan válaszolni csak tahó módon akkor kérlek szépen ne segíts. Nem tehetek róla hogy szar volt a napod, megtennéd hogy nem bántasz? Eleve támadással indítani egy segítség kérést egy tanuló részéről nagyon necces dolog. Kellemetlen! 😞😕😣
Ja mert mertem kerdezni? A mondandomat nem akarod kicenzúrázni? Egyébként ha kedvesen kérdeztél volna akkor válaszoltam volna kedvesen, de olyan hülyeségeket feltételeztél rólam hogy ne hari de muszáj volt jeleznem hogy nem tetszik. Ha a kérdésnél írok hosszabban senki nem fogja elolvasni.
EQ inteligens válaszra lenne szükségem nem egy ilyen tahó válaszra. 🙄
Oké hogy 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezel nyílván PHP- ben programozol, de biztos tévedek, de attol hogy villogsz nagyképűen és bántó módon a szakmai tudasoddal mikozben rugdosod ugy a masikat hogy nem bántott az azért nagyon nem szép.
Nyílván tisztába vagyok vele hogy pl. nem minden wordpress youtube video szakmailag kifogástalan ezért kérdezem.
Elsődlegesen magyar nyelvű oktató videókat keresek amik szakmailag teljesen jók, english nyelven is jöhet ez szól minden tippet adónak, segíteni akarónak hogy tisztázzam. Csak érdekel milyen ilyen topic-ú megbízható oktató videók vannak.
Neked megköszöném a linket de bunkó vagy!
Indiaiakat ne linkeljetek please mert a felét sem értem annak az akcentusnak és marha idegesítőek kb. Ha 5 mp-et tudok nézni. És mivel tanulom a nyelvet is ezért necces lenne ha hibasan rögzülne egy-egy szó. A nem magyar nyelvűeket későbbre tenném el amikor már jól megy a nyelv. Szóval jöhet az english is.
Nem értem mi ez az újfajta (5-6 éves) divat hogy minden programozó/script kiddie/akárki videó alapú tutorialokból akarja megtanulni a tutiságot a hivatalos dokumentáció helyett. Ráadásul a wordpressnek baromi jó a manualja.
7-es miért baj hogy oktató videókat nézek? Érdekel hogy ki hogy tálalja szeretem összehasonlítani az elmondott információkat, abból sokat lehet tanulni.
Köszönöm a manualt.
Youtube oktató videókban az a probléma, függetlenül attól, hogy most Wordpress vagy C programozásról beszelünk, hogy sokszor butaságot mondanak. Ezt a butaságot tanulod meg, mert elhiszed, hogy az úgy van. Aztán később ezt a butaságot nehéz lesz a fejedből kiverni.
Ha komolyabb oktató anyagotokat akarsz amik hitelesek, azok nincsennek ingyen!
Amúgy meg írták: ott a hivatalos dokumentáció. Abba minden benne van.
Maga a wordpress nem nehéz. Összekattingatás az egész, ezt tutorial nélkül egyedül is megtanulod localhoston. :). Persze lehet bővítményeket írni wordpresshez, de ahhoz ugyebár programozni kell már ami pl: php - annak meg semmi köze a wordpressnek.
Van magyar facebook csoport wordpressre. Oda jelentkezz be, segítenek és tanulhatsz is mások kérdéseiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!