Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen jó Wordpress youtube...

Milyen jó Wordpress youtube oktató videók vannak?

Figyelt kérdés

2020. júl. 6. 10:10
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

#29 Ha C++ -os a 27-es válaszoló és céges környezetben használja, akkor én Visual Studio-ra tippelnék. De lehet Qt Creator is.

Ha hobbi szinten érdekel, akkor viszont "olcsóbban" is megúszhatod, van rengeteg ingyenes IDE ami alkalmas erre, pl eclipse. :)

Webfejlesztőként én pedig PhpStorm-ot használok. (elsősorban php-hez) Ha felsőoktatásban résztvevő diák vagy (és hoszabb távon is érdekel a webfejlesztés) akkor az egyetemi e-mail címeddel tudsz ingyenes liszenszt kérni hozzá. :)

#24-es és #30-as voltam.

2020. júl. 7. 01:37
 32/36 anonim ***** válasza:
Visual Studio igen. Ha egyetemi hallgató vagy akkor a Visual Studio is ingyenes, ahogy az Office 365 is - jár az ingyen felhő is 100gb vagy 1 tera? Már nem tudom. :).
2020. júl. 7. 02:19
 33/36 A kérdező kommentje:

A Visual Studiora tippeltem én is. A másodikat nem ismerem. A harmadikrol csak egyszer meseltek de azt sem ismerem.

Igazabol engem a php nem nagyon vonz de valoszinuleg fogom tanulni de nem bizta.

Mint írtam csak leiro nyelveket tanulok tehat nem programozast csak kodolok es adobe-zok es stb.

Nem felso oktatasban tanulok csak tanfolyam.

2020. júl. 7. 02:35
 34/36 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitsegeteket!
2020. júl. 7. 02:36
 35/36 anonim ***** válasza:
#8 bajnak nem baj, csak szerintem nem logikus. Nem lehet copyzni a kódot, tekergetni kell, kisilabizálni az akcentust ha épp egy indiai barátunk tutorialkodik, összességében (szerintem) tovább tart megszerezni az információt.
2020. júl. 7. 09:59
 36/36 A kérdező kommentje:

A kodot meg kell erteni, de ne hari nem egy indiai videoibol azoktol falra tudok maszni mar 1 mp-ben mikor megszolal.

Ahogy a nyelvet se akarom igy tanulni ugy a kodolast se mert biztos mond olyat ami rosszul rogzulne.

Csekkolni szoktam egyeb platformon hogy mi a szakmaja mert altalaban a komoly referenciaval levo anyanyelvieknek van tobb kozossegi elerhetoseguk, honlapjuk es amit magyar szakmabelik ajanlanak egy egy blog bejegyzesben. Szoktam prpgramozokat is kovetni kulfoldieket is akik egyetemen tanultak. Szoval azert van kepem hogy milyen videokat ne nezzek mert a forras nem biztos, de minel tobb peldat latok annal jobban megertem tipus vagyok. Szoval a problemamtol fuggetlenul is kivancsi voltam hogy egyetemet vegzettek milyen videokat ajanlanak amivel a szakmai angol nyelvet is tudom gyakorolni.

2020. júl. 7. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!