Mikor mondhatom azt hogy megtanultam programozni?
Jó, hagyjuk inkább.
Remelem összejön a célod, sok sikert hozzá!
Valóban nagyon-nagyon sokan kezdenek bele a programozás tanulásába.
Nekem is több ismerősöm, óvodapedagógus, MSc-t is végzett vegyészmérnök is. Nyelvszakon MA-t is végzett, totálhumán emberke, aki többször közölte, hogy őt totál nem érdekli a programozás - most Python-tanfolyamra jár, érdeklődésképp, tetszik neki.
Borzalmasan nehéz terület egyébként! Munka után, hétvégente ezzel kell foglalkozni több órát. Rengeteg a kudarcélmény is, a megingás. Sok dolgot borzalmasan nehéz megérteni.
Kezdőként, szakirányú diploma nélkül elhelyezkedni is borzalmasan nehéz, főleg ha nem a legmenőbb technológiákat tanulja az ember.
Engem például jelenleg nagyon nem érdekel a webfejlesztés, ellenben néhány más dolog igen. Van, amelyik valószínűleg ki is hullott, mert pont kell a kemény matek.
Ugyanakkor ezen az oldalon sok ember a másik végletet képviseli érzésem szerint.
Itt nagyon sokan úgy állnak a kezdőkhöz, hogy úgyse lesz belőlük semmi (úgyse valók programozónak), úgysincs kitartásuk.
A kérdéseknél pedig a legkisebb tájékozatlanságra, tévedésre is ugranak.
Viszont, Kérdező, őszintén megmondom, meglepett az, hogy kijelented, hogy nem akarsz profi fejlesztő lenni!
Nekem, ha összejön az állás (és lesz lelkierőm addig folytatni), már most tervezem, hogy további technológiákat kellene tanulni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!