Külföldön Németországba vagy Angliába mennyire elvárás egy multi programozó cégnél a diploma?
Most jelenleg 2 év munkatapasztalatom van backend fejlesztőként C#-ban programozok egy kisebb cégnél.
Persze emellett még SQL-hez is értek, meg frontend-en sem tudnának eladni, de ott azért annyira nem vagyok otthon.
Viszont 1-2 év múlva szeretnénk külföldre menni a barátnőmmel, de nincs programozói végzettségem, de gyakorlatilag már most is megcsinálok bármilyen task-ot amit kapok. Illetve magabiztosnak érzem magam a területemen. Van így esélyem elhelyezkedni akár nagyobb cégeknél is?
,,releváns munka tapasztalattal kilehet váltani"
Ez a releváns munkatapasztalat olyan, hogy embere válogatja mit fogad el. Simán járhatsz úgy, hogy hiába dolgoztál 10 évet hasonló cégnél azt nem fogják elfogadni máshol. Pusztán a gond az, hogy miként szerzel munkatapasztalatot, ha addig végzettség nélkül nem tudsz elhelyezkedni. Nem fog mindenki egyből a Googlenál kezdeni dolgozni, kisebb cégek elszokták várni a diplomát.
A villamosmérnökségnek meg elég sok köze van a programozáshoz. Nem kell olyan szinten tudniuk, mint egy programozónak, de attól még bőven vannak olyan munkák, amiknél érteniük kell a programozáshoz.
Én el tudtam helyezkedni Magyarországon diploma nélkül a két év munkatapasztalatot nem a sarki diszkontba vettem."
akkor a ritka emberek közé tartozol . Nyilván ismeretséggel sikerült ezt elérned.
Kérdező. Ezt írod:
"backend fejlesztőként C#-ban programozok egy kisebb cégnél."
Szóval, ez messze nem azonos azzal, mintha beágyazott rendszerekre, netán GPU-ra fejlesztenél az IBM-nél vagy az SGI-nél. Ez remélem tiszta. Ha nem, akkor olvasd el a saját kérdésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!