Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Külföldön Németországba vagy...

Külföldön Németországba vagy Angliába mennyire elvárás egy multi programozó cégnél a diploma?

Figyelt kérdés

Most jelenleg 2 év munkatapasztalatom van backend fejlesztőként C#-ban programozok egy kisebb cégnél.

Persze emellett még SQL-hez is értek, meg frontend-en sem tudnának eladni, de ott azért annyira nem vagyok otthon.

Viszont 1-2 év múlva szeretnénk külföldre menni a barátnőmmel, de nincs programozói végzettségem, de gyakorlatilag már most is megcsinálok bármilyen task-ot amit kapok. Illetve magabiztosnak érzem magam a területemen. Van így esélyem elhelyezkedni akár nagyobb cégeknél is?

2017. máj. 27. 22:50
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Partnerünk egy világszínvonalú orvostechnikai eszközök fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozó, stabil hátterű cég. Budapesti irodájukba keresünk szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező szakembert az alábbi pozícióba:

SZOFTVERFEJLESZTŐ MÉRNÖK

(Orvosi mérőkészülékek beágyazott szoftvereinek fejlesztése csapattagként.)

Főbb feladatok, munkák:

Linux alapú szoftverfejlesztés orvosi mérőkészülékekhez

Szoftverkomponensek implementálása C/C++ nyelveken

Új technológiák kutatása, készülék platformfejlesztés

Tesztelési protokollok készítése

Minőségirányítási rendszer szerinti dokumentáció

Az álláshoz tartozó elvárások:

Szakirányú felsőfokú végzettség

Beágyazott rendszer fejlesztésében szerzett tapasztalat

Jártasság C/C++ nyelvekben

Linux operációs rendszer felhasználói szintű ismerete

Kommunikációs szintű angol nyelvtudás szóban és írásban

Rendszerszemlélet

Precíz munkavégzés

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Mikrokontroller programozásban szerzett tapasztalat

Linux operációs rendszer fejlesztői szintű ismerete

GUI fejlesztésben szerzett tapasztalat

Script nyelvek ismerete

Referenciák

2017. jún. 2. 01:18
 22/36 anonim ***** válasza:

Responsibilities / Feladatok

Embedded software system development in electronic and automotive R&D field

Debugging, making module or integration tests, requirements analysis and implementations

Documentation related to the development projects

Work in international environment, cooperation with other teams or departments

Requirements / Elvárásaink

Relevant university degree (electrical engineering, informatics, mathematics)

working experience or relevant university projects in software development (embedded field experience is an advantage)

Strong knowledge in C or C++ programming languages

Knowledge about hardware or microcontrollers is an advantage

At least intermediate English language skills, German is welcomed

2017. jún. 2. 01:21
 23/36 anonim ***** válasza:

A google elég nagy cég? Keressek még?

Minimum qualifications:

BS degree in Computer Science or related technical field involving coding (e.g., physics or mathematics), or equivalent practical experience.

Experience with algorithms, data structures, complexity analysis and software design.

Experience in one or more of the following: C, C++, Java, Python, Go, Perl or Ruby.

Responsibilities

Engage in and improve the whole lifecycle of services—from inception and design, through deployment, operation and refinement.

Support services before they go live through activities such as system design consulting, developing software platforms and frameworks, capacity planning and launch reviews.

Maintain services once they are live by measuring and monitoring availability, latency and overall system health.

Scale systems sustainably through mechanisms like automation, and evolve systems by pushing for changes that improve reliability and velocity.

Practice sustainable incident response and blameless postmortems.

Qualifications

Preferred qualifications:

Interest in designing, analyzing and troubleshooting large-scale distributed systems.

Systematic problem-solving approach, coupled with strong communication skills and a sense of ownership and drive.

Ability to debug and optimize code and automate routine tasks.

[link]

2017. jún. 2. 01:22
 24/36 anonim ***** válasza:
52%

Software developer for Business Intelligence (BI) projects (Budapest)

Was wären Ihre Aufgaben?

Umsetzung von IT-Projekten für die Deutsche Telekom

Wartung und Weiterentwicklung der IT- Applikationen im Umfeld Kundenabrechnung und Datawarehouse

Unterstützung bei der Konzeption von Designvorlagen

Realisierung der IT-Designs und Qualitätssicherung

Wissentransfer und regelmäßige Kommunikation mit deutschen Kollegen

Wenn Sie folgendes besitzen …

Technische Ausbildung in Richtung Informatik und/oder entsprechende Berufserfahrung

Mehrjährige Praxiserfahrung in der Softwareentwicklung

Gute Sprachkenntnisse in Deutsch

Englischkenntnis – Lesen und Verstehen der technischen Dokumentation

Soft-Skills:

Kommunikation: proaktives Nachfragen und proaktiver Informations- und Statusaustausch

Hohes Qualitätsbewusstsein, z.B. Orientierung an Entwicklungsrichtlinien und aktive Mitwirkung in allen Phasen der Qualitätssicherung

Flexibilität vor-Ort in Deutschland zu sein (Workshops, Abstimmung vor-Ort), vor allem in der Einführungsphase (2-3 Monate)

Kundenorientierte Arbeitsweise

Fähigkeit zur Selbstorganisation

Hohe Eigenmotivation

Arbeitsort

Budapest

2017. jún. 2. 01:24
 25/36 anonim ***** válasza:

Érzed az ellentmondást az elsőben? Fizukus vagy villamosmérnök? Semmi köze sincs a programozáshoz... Ott is a legalább 3 éves tapasztalaton van a hangsúly...

Ezek milyen cégek? Én a googlreről küldtem... Csak a legnagyobb codebase-szel rendelkező cég.

2017. jún. 2. 01:29
 26/36 anonim ***** válasza:

Amazon:

Bachelor’s Degree in Computer Science or related field, or 4+ year relevant work experience.

[link]

Ne magyaroszági állásokat keress... Külföldre megy a kérdező, amúgy magyarszágon is a legtöbb esetben elég ha csak munk tapasztalattam rendelkezik az ember.

2017. jún. 2. 01:36
 27/36 anonim ***** válasza:

"Érzed az ellentmondást az elsőben? Fizukus vagy villamosmérnök? Semmi köze sincs a programozáshoz.."

1. A villamosmérnök is diplomázik.

2. Az jelzi a hozzá-nem-értésedet, hogy azt hiszed, a villamosmérnöknek semmi köze a programfejlesztéshez.

3. Amit bemásoltál, azt azért olvasd is el.

2017. jún. 2. 01:40
 28/36 anonim ***** válasza:

Profession.hu-n az első pár találat... Lehet én vagyok vak, de sehol sem látom, hogy diploma szükséges, csak tapasztalat.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. jún. 2. 01:48
 29/36 anonim ***** válasza:
52%

Te vagy vak:

"2+ év tapasztalat a C++ programozási nyelv használatában

2+ év tapasztalat OOP-ben, OOD-ben

Kommunikációképes angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt

Szakirányú felsőfokú (informatikus vagy villamosmérnök) végzettség"

2017. jún. 2. 01:50
 30/36 anonim ***** válasza:

"3. Amit bemásoltál, azt azért olvasd is el."

Szerintem te nem olvastad el rendesen...

"BS degree in Computer Science or related technical field involving coding (e.g., physics or mathematics), or equivalent practical experience. "

"Bachelor’s Degree in Computer Science or related field, or 4+ year relevant work experience. "

Mindkettőben azt írják, le hogy a CS diplomát releváns munka tapasztalattal kilehet váltani. Direkt azt a két céget linkeltem be ahova a legnehezebb bejutni programozóként... És még itt sem feltétlenűl kell diploma.

2017. jún. 2. 01:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!