Szerintetek igaza van a tanárnak?
Egyetertek vele, gyakorlatra nem lenne szukseg. Helyette kicsit tobb beadandora es konzultaciora, ahol segitenek barmiben, amiben elakadtal.
Szerintem a legjobb, ha a (szintjenek megfelelo) valos munkat vegez el az ember, mint gyakorlat. Csak ugy lehet megtanulni, es csak erre a tapasztalatra lehet raepiteni az elmeletet.
Abban viszont igaza van, hogy a gyakorlat mennyisege joval tobb, mint amennyire szukseg lenne, mert az nem hatekony, ha 40-en masoljak, amit ir a tanar a gyakorlaton. Csak az a hatekony, amit egyedul gyakorolsz. Tehat sokkal jobb, ha egyedul kell gyakorolnod, de van egy ember, aki tenyleg barmiben barmikor segit, mert ez a kotelessege.
Annyira tudtam, hogy PTE-ttk és Bogdán mester lesz. Én is utáltam mikor nála voltam, meg 90% bukási arány vizsgán, ismerős. Viszont a vizsgakérdései visszaköszönnek rendszeresen állásinterjúkon. Nem írnám le a helyedben...
Viszont ezt még nem hallottam tőle, hogy a gyakorlatokat fölöslegesnek tartaná. Ami hülyeség is lenne. Elmélettel senki semmire nem megy.
Egyébként elvont egy alak, vizsgán a saját megoldását sem fogadja el, ha olyanja van és általában olyanja van. De eléggé képben van, illetve hasznos dolgokat mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!