Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vajon igaza van a tanarnak? 14L

Vajon igaza van a tanarnak? 14L

Figyelt kérdés

Napkozis taborba jarok.Van 3 fiu,akikkel joban lettem.:)

Sz.A.,Sz.R.,N.P

Sz.A. kuldott egy kepetmagarol,majd megkert ra,hogy toroljem ki.De en nem akartam.A tanar meghallotta,hogy veszekszunk,ezert elhivta Sz.A-t beszelgetni.Utana velem is akart.

Megkerdezte,hogy mi ez az egesz.

Elmeseltem neki mindent.Hogy van egy viber beszelgetes,amiben mi 4-en vagyunk benne.Es Sz.A ide kuldte a kepet,azt akarja,hogy toroljem ki,de en nem akarom.Persze ki kellet toroljem,mindegy.Aztan megkerdezte,hogy baratok vagyunk e.Mondtam,hogy igen,bar N.P-vel mostanaban jobban,mert vele tobbet beszelek.A tanar erre azt mondta,hogy o ugy hallotta,hogy koztunk tobb van,int baratsag.Es ugy is latja.Erre mondtam,hogy ez nem igy van.

Aztan megkerdezte,hogy jol latja e azt,hogy Sz.A-val mostanaban nem annyira jivunk ki.Mondtam,hogy igen.Azt mondta,hogy szeinte feltekeny,mert N.P regota a baratja,es en csak nem reg ismertem meg,es fel,hogy 'ellopom' tole. Szerintetek ez igy van?Lehetseges?

2013. aug. 13. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Na húzás aludni... eleget randalíroztál mára a neten kislányom.
2013. aug. 13. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Melyik tanár avatkozhat így bele a diákja magánéletébe?
2013. aug. 13. 21:20
 3/6 A kérdező kommentje:

1.Mibajodvan?

2.Ezt en se nagyon ertem,raadasul nem is tanit engem,nem is abban az iskolaban tanit,ahova en jarok,csak a napkozis tabor egyik pedagogusa..

2013. aug. 13. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze van a tanárnak ezekhez a dolgokhoz?
2013. aug. 13. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazatok van, a tanárnak semmihez semmi köze! Ő egyedül azért van, hogy legyen kit felelősségre vonni, ha a diáknak nincs rendben a táborban a szerelmi élete.
2013. aug. 13. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A tanárnak ehhez az egészhez semmi köze!
2013. aug. 13. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!