Szerintetek igaza volt a tanárnak?
Tegnap mikor bementem a terembe láttam hogy az egyik "barátnőm" az én nyelvtan könyvemből másolja a házit, amihez ugye az is kellet hogy az engedélyem nélkül kiegye a táskámból.De ezt már nem elsőre csinálta, csak eddig eltűrtem és mondtam neki, hogy légyszi máskor ne.De most kikaptam a kezéből a munkafüzetét fogtam a radíromat és azokat a feladatokat amiket rólam másolt, kiradíroztam (egyébként soha nem csináltam ilyet, nagyon türelmes vagyok de ha betelik a pohár akkor nagyon mérges tudok lenni).Órán persze egyből elkezdett vinnyogni a tanárnak, hogy én így meg úgy kiradíroztam a feladatait meg hogy jövök én ehhez, erre én elmondtam a története, mire azt kaptam, hogy egy hisztis, elviselhetetlen liba vagyok, és erre én kaptam beírást(!)(mert ugye a másik lány a tanár kis kedvence)
Szerintetek csak túlreagáltam és tényleg hisztis vagyok, vagy valamilyen szinten jogos volt amit csináltam?
Neked volt igazad. Én ha a te helyedben lennék bemennék az igazgatóságra és elmondanám. Mert végül is ez már lopás, ha az engedélyed nélkül matat a táskádban.
Csak nekem az a fursa, hogy vasárnap suli. azt mondod a tegnap történt. tegnap pedig vasárnap volt...
Szerintem sem volt igaza.
Milyen jogon nyúl bele a táskádba?
A tanárnak pedig őt kellet volna megbüntetni, hogy nem csinált házi feladatot, lemásolta rólad és nem utolsó sorban belenyúlt a táskádba.
Én szüleid helyébe biztos bemennék a drága tanárhoz, hogy valójában mire is tanítja a gyerekeket?
Nem volt igaza a tanárnak, ez nem érdemelt volna beírást,viszont szerintem túl reagáltad azzal,hogy kiradíroztad,elég lett volna elvenni tőle.
De ettől függetlenül szerintem nem vagy hisztis, ez már kellett.
én azt nem értem hogy mért nem lehet megengedni hogy lemásolja?
hisztis is vagy de a tanárnak se volt igaza.
Off: Utolsó. Nem tudom hány éves vagy, de milyen dolog az hogy te lehet hogy fél óráig dolgozol egy feladaton és az egyik osztálytársad meg csak 2 perc alatt lemásolja? Ő is ugyan úgy meg tudja csinálni. Miért ő törje magát ahelyett a lány helyett is?!
Bocsi az offért de az utolsó most egy kicsit felhúzott. Amúgy szerintem menj panaszkodni az igazgatónak vagy küldd be anyukádat. Én legalábbis biztos ezt tenném.
16/L
Boccs, utolsó előtti. ^^
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!