Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek igaza volt a...

Szerintetek igaza volt a tanárnak?

Figyelt kérdés

Tegnap mikor bementem a terembe láttam hogy az egyik "barátnőm" az én nyelvtan könyvemből másolja a házit, amihez ugye az is kellet hogy az engedélyem nélkül kiegye a táskámból.De ezt már nem elsőre csinálta, csak eddig eltűrtem és mondtam neki, hogy légyszi máskor ne.De most kikaptam a kezéből a munkafüzetét fogtam a radíromat és azokat a feladatokat amiket rólam másolt, kiradíroztam (egyébként soha nem csináltam ilyet, nagyon türelmes vagyok de ha betelik a pohár akkor nagyon mérges tudok lenni).Órán persze egyből elkezdett vinnyogni a tanárnak, hogy én így meg úgy kiradíroztam a feladatait meg hogy jövök én ehhez, erre én elmondtam a története, mire azt kaptam, hogy egy hisztis, elviselhetetlen liba vagyok, és erre én kaptam beírást(!)(mert ugye a másik lány a tanár kis kedvence)

Szerintetek csak túlreagáltam és tényleg hisztis vagyok, vagy valamilyen szinten jogos volt amit csináltam?

2010. szept. 13. 14:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem volt igaza a tanárnak és ha az én gyerekemmel történt volna biztos hogy bemennék az iskolába ezt megbeszélni vele
2010. szept. 13. 14:28
 2/19 anonim ***** válasza:
18%
Tegnap nem vasárnap volt?És miota irnak a gyerekek ceruzával a füzetbe??Kamu vagy!!!!
2010. szept. 13. 14:33
 3/19 anonim válasza:
87%

Neked volt igazad. Én ha a te helyedben lennék bemennék az igazgatóságra és elmondanám. Mert végül is ez már lopás, ha az engedélyed nélkül matat a táskádban.

Csak nekem az a fursa, hogy vasárnap suli. azt mondod a tegnap történt. tegnap pedig vasárnap volt...

2010. szept. 13. 14:34
 4/19 anonim válasza:
85%

Szerintem sem volt igaza.

Milyen jogon nyúl bele a táskádba?

A tanárnak pedig őt kellet volna megbüntetni, hogy nem csinált házi feladatot, lemásolta rólad és nem utolsó sorban belenyúlt a táskádba.

Én szüleid helyébe biztos bemennék a drága tanárhoz, hogy valójában mire is tanítja a gyerekeket?

2010. szept. 13. 14:35
 5/19 A kérdező kommentje:
Hopsz, bocsi nemtom mér írtam tegnapot. Szóval pénteken történt kicsit meg vagyok keveredve.És a munkafüzetbe nekünk kötelező ceruzával írni mert azt mondják hogy drága és ha elrontjuk ne firkáljuk össze hanem radírozzuk ki.
2010. szept. 13. 14:39
 6/19 anonim ***** válasza:
67%

Nem volt igaza a tanárnak, ez nem érdemelt volna beírást,viszont szerintem túl reagáltad azzal,hogy kiradíroztad,elég lett volna elvenni tőle.

De ettől függetlenül szerintem nem vagy hisztis, ez már kellett.

2010. szept. 13. 14:50
 7/19 anonim ***** válasza:
41%

én azt nem értem hogy mért nem lehet megengedni hogy lemásolja?

hisztis is vagy de a tanárnak se volt igaza.

2010. szept. 13. 15:29
 8/19 anonim válasza:
78%
Nem azon van a lényeg, hogy nem engedte volna meg. Hanem, hogy belenyúlt a táskájába és kivette az engedélye nélkül.
2010. szept. 13. 15:33
 9/19 anonim ***** válasza:
74%

Off: Utolsó. Nem tudom hány éves vagy, de milyen dolog az hogy te lehet hogy fél óráig dolgozol egy feladaton és az egyik osztálytársad meg csak 2 perc alatt lemásolja? Ő is ugyan úgy meg tudja csinálni. Miért ő törje magát ahelyett a lány helyett is?!

Bocsi az offért de az utolsó most egy kicsit felhúzott. Amúgy szerintem menj panaszkodni az igazgatónak vagy küldd be anyukádat. Én legalábbis biztos ezt tenném.

16/L

2010. szept. 13. 15:36
 10/19 anonim ***** válasza:

Boccs, utolsó előtti. ^^

16/L

2010. szept. 13. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!