Szerintetek igaza volt a tanárnak?
Tegnap mikor bementem a terembe láttam hogy az egyik "barátnőm" az én nyelvtan könyvemből másolja a házit, amihez ugye az is kellet hogy az engedélyem nélkül kiegye a táskámból.De ezt már nem elsőre csinálta, csak eddig eltűrtem és mondtam neki, hogy légyszi máskor ne.De most kikaptam a kezéből a munkafüzetét fogtam a radíromat és azokat a feladatokat amiket rólam másolt, kiradíroztam (egyébként soha nem csináltam ilyet, nagyon türelmes vagyok de ha betelik a pohár akkor nagyon mérges tudok lenni).Órán persze egyből elkezdett vinnyogni a tanárnak, hogy én így meg úgy kiradíroztam a feladatait meg hogy jövök én ehhez, erre én elmondtam a története, mire azt kaptam, hogy egy hisztis, elviselhetetlen liba vagyok, és erre én kaptam beírást(!)(mert ugye a másik lány a tanár kis kedvence)
Szerintetek csak túlreagáltam és tényleg hisztis vagyok, vagy valamilyen szinten jogos volt amit csináltam?
Hát ez a tanár egy kész tuskó. Még hogy téged büntetni meg azért, mert más lemásolja rólad a házit?! Ilyet se hallottam még.
Esetleg nem látta még pár osztálytársad, amikor lemásolta a házit, akkor talán ők is tudnák bizonyítani?
utolsónak igaza van.biztos van valaki aki látta,hogy másolja...
ha meg nem akkor is.nem is az,hogy másol[néha én is szoktam,de csak akkor ha nagyon nem volt időm/erőm meg írni vagy nem értettem.órán mindig megbeszéljük és akkor megértem.=)]hanem,hogy kiveszi csak úgy a táskádból.arra nem gondol,hogy ha eltűnik valami belőle akkor rá lehet fogni és szépen perkálhat?
szerintem go igazgató vagy szüleidet küldd be egy tárgyalásra a tanárral...jobb ötletem nincs.vagy szépen beszéld meg a csajjal,hogy ne legyen gerinctelen hanem menjen oda a tanárhoz és vallja be,hogy ő volt a hibás és akkor nem lesz akkora következménye.
13/L
Szerintem se volt igaza a tanárnak!
1.Az a lány engedély nélkül turkált a kérdező táskájában.
2.Lemásolta a háziját amire szintán nem kapott engedélyt a kérdezőtől.
3.A kérdező többször is szólt már neki hogy ne másolja az ő háziját ennek ellenére újra megtette!
4.Még az a lány volt felháborodva hogy a kérdező kiradírozta a válaszait amikor a kérdező haragudhatott volna arra a csajra a fentiek miatt.
5.Ja, és milyen dolog már amint előttem is írták hogy lehet hogy a kérdező egy fél óráig vagy még tovább is ült azon a feladaton mire kész lett az a lány meg 2 perc alatt lemásolja?!
Én biztos bepanaszolnám az igazgatónál hogy hogyan viselkedett a tanár.
Ui:Ha azért kaptad te a beírást mert az a lány a tanár kedvence akkor meg is lehet büntetni ugyanis egy tanárnak nem szabad kimutatnia hogy kit mennyire szeret! Nyilván nem kedvelhet mindenkit de csupán szimpátia alapján dönteni hogy kinek van igaza ez egyszerűen nem helyes!
L/14
Mi is szoktuk másolni a hf-t, mindig van aki megcsinálja, és róla, nem igazán szoktunk engedélyt kérni, hogy kivegyük a táskájából, ha pl. büfézik, stb..., de mivel én sem várom el, hogy megkérdezzék, hogy lemásolhatják-e, ezért nincs gond, pénzt, iratot úgysem vennénk ki egymás táskájából( már ha van, aki ott tartja)
De ez a tanár dolog ez egyszerűen wáááá:D
Én simán bemennék az igazgatóhoz, elmondani, csak az a baj, hogyha az igazadért harcolsz, könnyen lehet, hogy az osztályt ellened fordítja a lány, és akkor a suliban eltöltött hátralevő idő szenvedés lesz
15/f
Két lehetőséged van:
1) Teszel a dolog ellen. Bemész igazgatóhoz, behívod a szüleid, stb. Ha az igazgató tojik a dologba, akkor viszont te szívod meg, mert a kedves tanerő nem fogja eltűrni, hogy ellene beszélsz. Ismerek olyan tanárt konkrétan, aki irreális mennyiséget ad fel, lehetetlen követelései vannak és bunkó emellé. Az egyik gyereknek bejött az anyja az igazgatóhoz. Na, a tanárnak sem kellett több, amint megtudta honnan fúj a szél, az egész osztályt beszívatta, de nem gyengén. A legjobb tanulók is vért izzadtak a hármasért, de a többség a kettesnek is örült, már ha megkapta. Plusz, ha esetleg a tanár népszerű a kollégái között, akkor lehet, hogy nem csak ő fog rád szállni. Ha viszont sikerrel jársz, azzal egyrészt letöröd a szarvát kicsit a nagypofájú osztálytársnődnek, plusz némi népszerűségre is szert tehetsz. Amellett, hogy megszűnik a problémád természetesen.
2) Hagyod a fenébe az egészet. A csaj lemásolgatja a házidat továbbra is (legfeljebb kiteszed az asztalra eleve, hogy ne turkáljon a cuccaid között). Nem húzod ki senkinél a gyufát, nem kockáztatod, hogy esetleg rád száll a tanár. Viszont az így "meghunyászkodókat" rohadt gyakran használják ki, "csicskáztatják". Pláne, ha az osztálytársnőd rájön, hogy nem mersz ellene tenni a tanár miatt. Biztos, hogy kihasználja a helyzetet, amennyire csak tudja.
Nagyjából ez a két lehetőség áll előtted. Én őszintén szólva nem tudom mit tennék. Egyrészt utálom az ilyen kivételezést (tudom milyen, volt részem benne; az alsós ofőm anno kivételesen utált) és egyébként is heves vérmérsékletem van, tehát valahogy szeretnék visszavágni. Viszont másodszor átgondolva, nem biztos, hogy bevállalnám. Végül is én semmit nem veszítek gyakorlatban azzal, ha odaadom a leckét, a tanárral szembemenéssel viszont annál többet bukhatok.
nincs igaza a tanárnak...
nem tom hány éves vagy de én nyolcadikba mikor tudtam hogy nekem van igazam addig vitatkoztam a tanárral még be nem látta hogy nekem van mégis igazam:D neked is ezt kellet vna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!