Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Melyikunknek van igaza?

Melyikunknek van igaza?

Figyelt kérdés
van egy baratnom akinek lesz ilyen tancos bemutatoja. minden evben van en meg sose voltam. ez a bemuto olyan 20percnyire van busszal egy olyan kis faluba,ahol en max. 2szer voltam ezert eltevednek. es a baratnom ezt nem erti meg hogy en egyedul felek,nem szeretnek menni. viszont o csak engem hivott meg igy en nem allithatok be 2haveommal.. es annyira megvan sertodve hogy cserben hagyom de nem erti meg hogy felek egyedul elmenni mert eltevednek.. mit csinaljak?melyikunknek van igaza?
2013. aug. 12. 22:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. aug. 12. 22:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, hogy elvisznek-e a szülei (már, ha egy helyen laktok). Ha ez nem működik, kend anyáékra, hogy nem engednek el. ;)
2013. aug. 12. 22:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Egy kis faluban nem lehet eltévedni.Tapasztalatból mondom.
2013. aug. 12. 22:34
 4/14 A kérdező kommentje:
mindketten 16. az en szuleimnek nincs kocsija az o szulievel meg nemtudom mivan,szerintem ok nem mennek el a bemutatora. jo lehet hogy nem olyan kicsi kb.1000-1500 laknak ott es tele van kis utcakkal,hazakkal..
2013. aug. 12. 22:38
 5/14 anonim ***** válasza:

Vigyél akkor térképet a falról.Ha nagyon akarod, akkor úgyis megoldod.

Vagy mondd meg kerek perec, hogy te nem akarsz kimenni, és kész.

2013. aug. 12. 22:43
 6/14 anonim válasza:
Taxival menj és vigyél neki majd virágot ;)
2013. aug. 12. 22:43
 7/14 A kérdező kommentje:
de en kiszeretnek menni de eskuszom felek hogy eltevedek,rossz buszmegbe szalok le stb. taxira nincs penzem meg amugy is nem randizunk hogy viragot vigyek :D
2013. aug. 12. 22:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h olyan gazdag h taxival furikázzon... kérd meg barátnődet, menjen ki eléd a buszhoz
2013. aug. 12. 22:47
 9/14 anonim válasza:

Ha valóban kicsi falu, megkérded valakitől, hogy hol van ez és ez a hely. Ha nagyobb helyiség, ahol taxiszolgálat van, az autóbusz-állomás környékén biztosan találsz taxit, beülsz, és helyszínre érkezel. Miért parázol?

Ha mégis eltévednél, beülsz egy bárba, megvárod, amíg a barátnőd végez, felhívod telefonon, és ő majd megoldja a helyzetet.

Ha az én páromnak volna előadása, tisztelném annyira, hogy megnézném. Tiszteletlenség nem elmenned.

2013. aug. 12. 22:48
 10/14 anonim válasza:
*helység
2013. aug. 12. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!