Szerintetek kinek van igaza?
Ahhoz hogy valaki igazat tudjon adni valakinek, mindkét felet meg kellene hallgatni. De így első blikkre én azt gondolom, hogy a fiú - bár valószínűleg indulatból és dacból - nem foglalkozik már a lánnyal, de valahogy neki adok igazat. (a fiúnak). DE!! Mint mondottam, így nehéz véleményt alkotni, csak valami általánosság alapján érzem ezt így.
A lány tényleg "furi", 2-3 hét járás után még a mozijegyet is meggondolom valakivel, nemhogy repülőjegyet egy új élet reményében... ez neki a tanulópénz.
Ha pozitívumot nézünk a lány számára végülis még időben kiderült, mennyire bízhat a lány ebben a fiúban. Jobb most mint mikor már kiköltöztek. Szóval ilyen szempontból neki adok igazat, mert ha én összeveszek bárkivel akit szeretek, attól még ilyen helyzetben nem hagyom magára.(ráadásul ha miatta vette meg a jegyet)
De a lány 3 hét után döntött így, ami elég hülyeség, ahogy előttem is írták.
Szóval szerintem összeségében mindkét fél hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!