Nagyon bosszant. Igaza van?
Nincs igaza, és meglehetősen korlátolt, már ne haragudj.
Nagyon jól csináljátok.
Ha legközelebb a régi példát hozza fel, mondd meg, hogy téged nem érdekel, hogy egy idegen nő milyen kapcsolatban van a gyereke apjával, te te vagy, és úgy neveled a gyerekedet, ahogy jónak látod. Ebbe ne hagyj beleszólást, mert a gyerek állandó, pasi meg jön-megy, bocs, hogy ezt mondom, de te elsősorban a gyerekedért felelsz.
(gondolj bele, hogy milyen lenne szegény kislánynak, ha a szülei marakodnának... )
dehogy van igaza...nagyon is jól csináljátok a gyerek apjával...normális, értelmes felnött ember módjára kezelitek a dolgokat! igy kell ezt csinálni...
viszont a mostani párodon elég erősen elgondolkodnék...ha igy áll a dolgokhoz, az közel sem jo...annak kéne neki is alapvetőnek lennie, hogy ti igenis legyetek jóban a gyerek miatt...gondolkodj el a kapcsolatodon....
24L
Az uj parodnak a viselkedese elorevetiti a majdani sajat viselkedeset...
Tehat, ha kesobb lenne kozos gyerek es szetmennetek, szerintem o akkor is ugy viselkedne, ahogy most helyesnek tartja...
Igazad van és ne hagyd magad, mert a gyerekkel szúrsz ki. Én is elváltam, a volt férjemmel mindent meg tudtunk beszélni és a gyerekek érdekeit néztük.
Állj a sarkadra, ha az új párodnak nem tetszik, akkor keressen gyermektelen nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!