Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Melyikunknek van igaza?

Melyikunknek van igaza?

Figyelt kérdés
van egy baratnom akinek lesz ilyen tancos bemutatoja. minden evben van en meg sose voltam. ez a bemuto olyan 20percnyire van busszal egy olyan kis faluba,ahol en max. 2szer voltam ezert eltevednek. es a baratnom ezt nem erti meg hogy en egyedul felek,nem szeretnek menni. viszont o csak engem hivott meg igy en nem allithatok be 2haveommal.. es annyira megvan sertodve hogy cserben hagyom de nem erti meg hogy felek egyedul elmenni mert eltevednek.. mit csinaljak?melyikunknek van igaza?
2013. aug. 12. 22:25
1 2
 11/14 MRC31 ***** válasza:
Részéről a meghívás tisztelet feléd, ha ezt elutasítod érthető, hogy rosszul esik neki. Úgy érezheti, hogy érdektelen vagy felé. Ha ott a helyszínen azt mondod neki, hogy X és Y (a két haver) is kíváncsi volt rá és bocsi, hogy csak most mondod az imponáló lehet számára, hogy mást is érdekli a tudása. Vagy ha ettől tartasz és egyedül mennél akkor megkérdezve az egyik "őslakost", hogy merre van az az utca, akár visszafelé, hogy merre a buszmegálló még büszke is leszel magadra! :) (Az önállóság végett)
2013. aug. 12. 22:52
 12/14 anonim válasza:
Bocs, most látom, hogy nem párod! De ez a lényegen nem változtat.
2013. aug. 12. 22:52
 13/14 anonim válasza:
utvonalterv nevű weblapot ajánlom figyelmedbe, számolod a megállókat, vagy megkérdezed valamelyik utast...ne legyél már ennyire szerencsétlen
2013. aug. 12. 22:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

kisasszony, nyafi helyett épp ideje a sarkadra állni, és eseményekre úgymond felkészülni. Én 2000 fős településen lakok, és a világ vadbarma lenne, aki itt eltéved, 20 perc alatt körbe lehet járni majdhogynem az egész falut. Ezen kívül, ha eltévedsz, vissza lehet fordulni ugyanazon az úton, ahol mentél. De itt nyomod a gyakorin ahelyett, hogy felmennél guglira és töltenél le egy falutérképet, meg egy nyomoronc menetrendet a startlapról. Ezen kívül van SZÁD is, mert nyafizni tudsz, senki nem fogja leharapni a fejed, ha megállítod az utcán és megkérdezel tőle valamit! 16 évesen már ez a minimum.

Vagy, valld be, hogy nem akarsz elmenni és kész.

2013. aug. 12. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!